Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver
      Marantz NR1200 Stereo Receiver

      Marantz NR1200 Stereo Receiver

      3.499,00 lei
      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Marantz este o legendă în lumea echipamentelor audio. O companie înființată cu mulți ani în urmă care nu a făcut niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea sunetului din dispozitivele sale. De câțiva ani își croiește curajos drum și în lumea receiverelor home cinema, oferind dispozitive din ce în ce mai noi care suportă toate standardele moderne de streaming audio, video și muzical. Cu toate acestea, a rămas o ramură goală de echipamente audio - receiver stereo - pe care Marantz nu a reușit să o umple. Până acum...
      Vă prezentăm primul receiver stereo de la un producător japonez - NR1200!
      Marantz NR1200 este combinația perfectă de echipament HI-Fi de înaltă calitate cu opțiunea de a-l conecta la televizor. Acesta se opune soundbarurilor și reprezintă o alternativă pentru persoanele care nu au nevoie de un sistem home cinema complet, dar care doresc totuși să susțină sunetul televizorului cu boxe tradiționale. În plus, oferă o gamă largă de funcționalități multimedia! Dar să vedem...
      NR1200 este un receiver stereo disponibil în două versiuni de culoare: negru și silver. Datorită multor ani de experiență în domeniul ingineriei, acest dispozitiv are dimensiuni mai mici decât CD playerele. Receiverul va ocupa puțin spațiu, fără pierderi din performanța excepțională.
      În inima NR1200 se află o secțiune de amplificare de înaltă tensiune ,nou proiectată, cu o putere nominală de 75w pe canal, capabilă să acționeze cu ușurință orice boxă. Proiectarea circuitului include amplificatoare de putere simetrice stânga și dreapta separate. Acest lucru înseamnă că transformatorul de alimentare este conectat independent de amplificator, preamplificator, modulul wireless și circuitele de afișaj frontal, îmbunătățind separarea canalelor, reducând interferențele și păstrând scena sonoră muzicală și claritatea detaliată pe care le așteaptă entuziaștii Marantz. În plus, receiverul stereo dispune de două DAC-uri separate pentru fiecare canal, mărind gama dinamică și îmbunătățind raportul semnal-zgomot pentru un sunet mai clar de la surse cu rezoluție foarte scăzută a semnalului.
      NR1200 suportă toate standardele moderne de streaming muzical în sensul cel mai larg al cuvântului. Pornind de la modulul Bluetooth, suportul AirPlay2 și sistemul multiroom Heos, puteți asculta muzică de la toate serviciile de streaming disponibile (Spotify, Tidal, Dezzer...) și radio pe internet.
      Marantz NR1200 poate fi controlat și prin voce! Totul datorită aplicațiilor Apple Siri, Google Assistant și Amazon Alexa.
      O noutate incontestabilă este faptul că noul recepiverMarantz este echipat și cu un modul Bluetooth Out! Acest lucru vă permite să conectați la el orice căști wireless. Utilizatorul are opțiunea de a trimite sunetul doar la căști sau are opțiunea de a asculta sunetul la căști și boxe (o caracteristică foarte utilă pentru persoanele cu deficiențe de auz care doresc să vadă filme cu cei dragi)!
      Pentru a conecta în mod convenabil playere Blu-ray, set-top box-uri sau console de jocuri, NR1200 include 5 intrări HDMI, fiecare dintre acestea suportând cele mai recente standarde, inclusiv HDCP 2.3, video 4K Ultra HD 60Hz, Pure Color 4: 4: 4 -sampling, HLG, High Dynamic Range (HDR10), video 21: 9, 3D și BT.2020 pass-through. În plus, ARC (Audio Return Channel) suportă transmiterea de audio de la televizor printr-un singur cablu HDMI, simplificând configurarea generală. Intrările HDMI se redenumesc automat în funcție de informațiile furnizate de sursă. În plus, NR1200 va amesteca automat toate formatele surround pentru o redare impecabilă a oricărui sunet de film.

      • Design HiFi într-o carcasă subțire: amplificator de putere discret cu două canale, cu circuit de amplificare de putere L / R separat și transformator de putere de 75 W pe canal.
      • Streaming nelimitat de muzică: AirPlay 2, Bluetooth, radio pe internet, Spotify Free și Premium, Amazon Music, streaming audio în rețea
      • HEOS încorporat: sistem audio wireless multi-room, control vocal, streaming de muzică digitală, control convenabil al aplicațiilor
      • Hi-Res Audio: Decodarea fișierelor ALAC, FLAC și WAV de înaltă rezoluție fără pierderi audio de până la 24 biți/192 kHz, precum și a pieselor DSD de 2,8 MHz și 5,6 MHz. Ascultați muzică prin intermediul portului USB de pe panoul frontal sau prin intermediul surselor de rețea.
      • vinil în calitate sonoră impecabilă: intrare phono integrată de înaltă calitate pentru pickupuri
      • conectivitate HDMI versatilă: 5 intrări HDMI cu suport complet HDCP 2.3 și o ieșire HDMI cu ARC
      • Modul de latență redusă automată (ALLM): Oferă utilizatorilor Xbox One o experiență de joc mai receptivă și mai captivantă atunci când este asociat cu anumite modele de televizoare care acceptă și ALLM.
      • Funcționalitate HDMI CEC: Controlați cu ușurință NR1200 cu telecomanda Smart TV folosind funcția HDMI CEC asociată televizoarelor inteligente.
      • configurare și utilizare ușoară: Asistentul de configurare inclus oferă o interfață grafică clară, pe ecran, iar ghidul de pornire rapidă asigură o configurare optimă.
      • butoane inteligente de selectare: Cele patru butoane Smart Select de pe telecomanda inclusă stochează setările preferate.
      • Ieșire pentru căști Bluetooth: ascultați muzică sau emisiuni TV cu căști wireless, fie simultan cu difuzoarele, fie individual.
      • două ieșiri pentru subwoofer
      • Disponibil în negru și silver premium
      MARANTZ
      NR1200N1SG
      1 Obiect

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni
      Garanție extinsă
      36 luni
      WiFi
      Da
      Bluetooth
      Da
      AirPlay
      Da
      AirPlay 2
      Da
      HDMI (IN)
      5
      HDMI (OUT)
      1
      Intrare optică
      1-2
      Intrare coaxială
      1-2
      Intrare pickup PHONO
      Da
      Număr de canale
      2.1
      Radio digital DAB+
      Da
      Internet Radio
      Da
      System multiroom
      Da
      USB
      Da
      Rezoluția suportată
      4K
      Intrare analog
      3
      Impedanță (RMS 8Ω)
      75 W

      Referințe specifice

      ean13
      4951035069905
      Nou
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Marantz NR1200 Stereo Receiver

      3.499,00 lei
      cu TVA