Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Pachet: TV bild i.65 dr+ bar5 mr + 2x mr1

29.496,00 lei
26.498,00 leiEconomisește 2.998,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+

Culoare
 • Negru

Soundbar klang bar5 mr

Culoare

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+ OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+ OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+ OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+ OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+ OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+ OLED 4K 65" TV bild i.65 dr+

Culoare


Soundbar klang bar5 mr Soundbar klang bar5 mr Soundbar klang bar5 mr Soundbar klang bar5 mr

Culoare
x 2


Boxă fără fir klang mr1 Boxă fără fir klang mr1 Boxă fără fir klang mr1

Conținutul setului

În combinație cu noua matriță Loewe SL7, puternicul procesor NT7 și noul software Loewe os7, o experiență de vizionare perfectă o experiență de vizionare perfectă pentru o gamă largă de conținut, fie că este vorba de filme, seriale, filme, seriale, evenimente sportive sau jocuri video. Utilizatorii se pot bucura de standarde de ultimă generație pentru calitatea imaginii și a sunetului, cum ar fi Dolby Vision™ și Dolby Atmos™.


Matrița SL7, complet nouă și exclusivistă, oferă cele mai înalte performanțe, precum și numeroase conexiuni, de exemplu, patru intrări HDMI cu funcții avansate, cum ar fi eARC, HFR, ALLM și patru conexiuni USB.


Noul software Loewe os7 permite un acces extrem de rapid la toate serviciile de streaming actuale și integrate nativ, precum Netflix, YouTube sau Amazon Prime. Tehnologia OLED este sinonimă cu culori luminoase și naturale, cu un contrast perfect - de la cel mai profund negru la albul pur - și cu o claritate detaliată chiar și în mișcări foarte rapide.


Pe lângă negrul impresionant și cele mai fine nuanțe în părțile întunecate ale imaginii, tehnologia OLED a modelului Loewe bild i permite o reproducere strălucitoare a culorilor. Acest lucru se datorează faptului că, pe un fundal negru ca smoala, culorile apar deosebit de luminoase și vii. Acest lucru face ca ecranele să fie ideale pentru filmele HDR și pentru conținutul cu Dolby Vision, care conțin culori mai multe și mai fin gradate și o gamă mai largă de luminozitate.


Cu hard disk-ul încorporat DR+, puteți înregistra ore întregi. Cu o capacitate de stocare de 1TB, Loewe bild i va fi la fix. Programul TV poate fi întrerupt și continuat mai târziu, cu o temporizare.

 • Diagonala ecranului: 65" / 164 cm
 • Rezoluție Ultra HD: 3840 x 2160 pixeli
 • Tehnologia de afișare: Tehnologie de afișare: OLED (WRGB Pixel)
 • Imagine: HDR (HLG / HDR10 / Dolby Vision™)
 • Conectori: 4x HDMI, WLAN, LAN, Bluetooth
 • Sunet: 2x 20 W Music Power
 • dimensiuni produs: 1460 x 883 x 64 mm
 • greutate neta: 34.40 kg
 • cantitate minima: 1

Fișa cu date

Garanție
24 luni

Experimentați un sunet 3D clar și puternic, cu suport Dolby Atmos și DTS:X. Atmos virtual și Virtual X Virtual X oferă un sunet impresionant, un sunet impresionant, un sunet care te învăluie complet. Cufundați-vă și bucurați-vă de experiența sonoră premium tridimensională uluitoare de la Loewe.


Loewe nu se referă doar la televizoare, ci și la produse audio care produse care vă oferă flexibilitatea de a extinde lumea Loewe cu boxe difuzoare difuzoare și soluții audio. Boxa multiroom Loewe klang bar5 mr cu 3D Dolby Atmos oferă o experiență sonoră captivantă, multidimensională, care vă cufundă complet în film. Cu un sistem de amplificare digitală și o putere muzicală totală de 440 de wați, bara de sunet multiroom satisface cele mai înalte cerințe. 


Filmele și serialele cu sunet Dolby Atmos oferă un sunet 3D imersiv. Fie că este vorba de Spotify connect, Amazon Music sau de propria muzică - transmiteți întreaga varietate de muzică în mod wireless. Subwooferul inclus în set, împreună cu bara de sunet, oferă și mai mult volum și profunzime. Conexiunile HDMI și 4K pass-through nu lasă nimic de dorit atunci când vă conectați la playere UHD, set-top box-uri și console de jocuri. 


Noua platformă Multiroom de la Loewe face ca extinderea sistemului de acasă să fie o joacă de copii. Extindeți în mod flexibil sistemul dvs. de sunet într-un sistem multi-room cu boxe klang mr suplimentare. Materialele de înaltă calitate, atent selecționate, subliniază aspectul elegant și designul premiat al barului Loewe klang.


Fișa cu date

Garanție
24 luni

Cu noua platformă multi-room klang mr, Loewe a creat un sistem de sunet flexibil și promițător, care garantează o senzație de home cinema și un sunet captivant. Perfect combinat cu Loewe klang bar5 mr și cu subwooferul sub5 vă oferă mai multe posibilități. Materialele selectate completează designul excelent.


Platforma multi-room a familiei klang mr se bazează pe DTS Play-Fi și suportă și suportă Apple și Google Home, oferindu-vă acces la o gamă largă de servicii de streaming, cum ar fi Spotify, Amazon Music, Tidal sau Interradio. Datorită sistemului multicanal fără fir, un număr mare de difuzoare pot fi conectate într-o rețea de rețea și le puteți aranja în mai multe încăperi. 


Pe lângă conectivitatea remarcabilă a sistemului Loewe klang mr Multiroom, sunetul Loewe, sonor și cald, este deosebit de autentic. Înaltele cristaline, basurile și mediile accentuate completează imaginea rotundă. Materialele selectate de înaltă calitate subliniază aspectul elegant și designul unic al boxelor multiroom. Limbajul moale al formei și limbajul special dezvoltat de Loewe vorbesc de la sine. 


De asemenea, panoul de control din sticlă din partea superioară a boxelor klang mr este intuitiv de utilizat și reprezintă un adevărat punct de atracție al designului, boxa klang mr se potrivește perfect în orice mediu de locuit. Difuzoarele klang mr1, klang mr3 și klang mr5 pot fi integrate cu ușurință într-un sistem audio existent datorită sistemului multicanal sau pot străluci ca un singur exemplar, duo sau trio.


Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult

Vezi și

10 alte produse din aceeași categorie: