Preamplificator NAC S1
      Preamplificator NAC S1
      Preamplificator NAC S1
      Preamplificator NAC S1
      Preamplificator NAC S1
      Preamplificator NAC S1
      Preamplificator NAC S1

      Preamplificator NAC S1

      424.999,00 lei
      cu TVA


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Proiectat pentru a produce cel mai bun sunet posibil, amplificatorul Statement reprezintă apogeul cunoștințelor tehnice și artistice ale Naim. Sistemul este format dintr-un preamplificator NAC S1 și două amplificatoare de putere mono NAP S1.
      Ideea unui amplificator cu totul nou a fost concepută de inginerii noștri în urmă cu mai bine de zece ani, iar dezvoltarea a început în mod serios în 2011. Scopul a fost acela de a stabili un nou punct de referință în domeniul echipamentelor audio high-end și al reproducerii muzicii.
      Inginerii care lucrează la un produs încep adesea cu ceea ce există deja. Aceștia se pot întreba cum ar putea funcționa ceva mai bine sau unde pot fi aduse îmbunătățiri. Am început lucrările cu o foaie albă de hârtie și cu viziunea de a crea un amplificator complet nou.
      Estetica radical diferită a lui Statement poate părea o abatere de la tradiția Naim, dar este expresia supremă a tot ceea ce reprezentăm.
      Totul în Statement reprezintă un pas înainte major în materie de tehnologie și design. Sistemul este proiectat de la zero pentru cel mai bun sunet posibil.
      Statment reprezintă perfect filozofia noastră de a oferi o sursă de alimentare de cea mai înaltă calitate, izolând în același timp secțiunile individuale pentru a evita interferențele nedorite.

      NAC S1 Satement este un nou design de punte cu feedback global zero. Cele două niveluri sunt separate fizic pentru a izola circuitul cu un etaj delicat de câștig de tensiune în partea superioară a amplificatorului de putere, departe de etajul de curent din partea inferioară.

      • intrări analogice: 3x DIN, 3x RCA, 2x echilibrat
      • ieșiri audio: 1x echilibrat, 2x dezechilibrat (4 pini DIN)
      NAIM
      NACS1

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Preamplificator NAC S1

      424.999,00 lei
      cu TVA