Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706
      Preamplificator AV AV7706

      Preamplificator AV AV7706

      13.999,00 lei
      cu TVA
      Cantitate

      Disponibil

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Noul Marantz AV7706 oferă un spectru complet de conectivitate, oferind opt intrări HDMI și trei ieșiri HDMI. O intrare dedicată 8K suportă rezoluții 8K/60Hz și 4K/120Hz, în timp ce toate celelalte intrări suportă rezoluții 4K/60Hz, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 3D, BT 2020 și cel mai recent standard de protecție împotriva copierii HDCP 2.3.

      Echipat cu cele mai recente tehnologii și specificații HDMI, AV7706 permite entuziaștilor să aibă o experiență mai bună la film, jocuri și televiziune cu HDR10+, Dynamic HDR, Auto Low Latency Mode (ALLM), Variable Refresh Rate (VRR), Quick Media Switching (QMS) și Quick Frame Transport (QFT) pe toate intrările. Procesorul video poate, de asemenea, să mărească orice sursă video nativă la o calitate 8K. În plus, AV7706 dispune de funcționalitatea HDMI eARC, care procesează formatele audio 3D, cum ar fi Dolby Atmos® și DTS:X®, în calitate master direct de la sursa TV.

      AV7706 dezvăluie fiecare detaliu în scenele de film de acțiune solicitante și oferă cel mai muzical sunet atunci când redă semnale analogice și muzică în flux continuu de la cele mai importante servicii online sau din fișiere audio de înaltă rezoluție de până la FLAC 192 și DSD 5.6 din biblioteca dvs. muzicală privată. AV7706 dispune de un circuit preamplificator dedicat cu tehnologia Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM), care oferă o creștere ultra-rapidă, performanță în bandă largă reală și o gamă dinamică maximă pentru o calitate optimă a sunetului. O sursă de alimentare separată este concepută pentru a alimenta doar secțiunea de preamplificare analogică.

      Pentru cea mai mare fidelitate și cea mai largă gamă dinamică cu cea mai mică distorsiune, AV7706 utilizează DAC-uri avansate AKM pe 32 de biți de calitate de referință pe toate canalele, convertind semnalul digital provenit de la două DSP-uri Sharc Griffin Lite extrem de puternice în domeniul analogic. Secțiunea Phono EQ utilizează, de asemenea, tehnologia Marantz HDAM, care oferă o procesare de mare viteză a semnalului și păstrează puritatea semnalului audio pentru o calitate excepțională a sunetului, protejând în același timp caracterul și realismul original al muzicii. Preamplificatorul AV7706 reproduce fiecare notă exact așa cum a intenționat artistul sau inginerul de sunet al filmului, de la momentele liniștite la acțiunea dinamică. Toate circuitele de procesare audio sunt ascunse într-un panou frontal elegant din aluminiu cu afișaj iluminat.


      •  11.2 canale XLR de ieșire preamplificator; 11.2 canale de ieșire preamplificatoar RCA.
      • 2 Griffin Lite DSP pentru audio 3D: decodare Dolby Atmos®,  Dolby Atmos  Height Virtualization Technology, DTS:X®, DTS Virtual:X, IMAX® Enhanced și Auro-3D® pentru un sunet excepțional în toate stilurile audio preferate, inclusiv suport pentru Front Wide și Centre Height
      • Rezoluție 8K/60Hz și 4K/120Hz pentru toate nevoile dvs. de divertisment la domiciliu
      • Suportă rezoluție și upscaling până la 8K/60Hz, Dynamic HDR și QMS pentru cea mai bună calitate a imaginii, cea mai clară și mai uniformă.
      • Rezoluția 4K/120Hz și modurile VRR, ALLM și QFT oferă emoții de neuitat în jocuri, cu imagini uimitoare, cu un lag redus și fără frame tearing.
      • Suportul pentru cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, color resolution 4:4:4 și BT.2020, precum și Dynamic HDR oferă luminozitate, claritate și contrast excepționale pentru o calitate a imaginii extraordinară pe toate cele 8 intrări HDMI și 3 ieșiri HDMI.
      • Procesare video avansată cu conversie analogică la HDMI; upscaling de la SD la HD/8K
      • eARC (Enhanced Audio Return Channel) suportă cele mai avansate formate de sunet surround cu codare pe obiect prin intermediul unei singure conexiuni HDMI între preamplificator și televizoarele compatibile.
      • Circuit de preamplificare dedicat cu tehnologia patentată Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) pentru performanțe acustice superioare
      • Sursă de alimentare supradimensionată cu condensatori ELNA de calitate audiofilă pentru o reproducere rapidă și curată a sunetului
      • Ecranare extinsă pentru a minimiza riscul de interferență
      • DAC-urile AKM pe 32 de biți de referință pe toate canalele asigură o înaltă fidelitate constantă și o potrivire precisă a canalelor pentru o experiență de ascultare de ultimă generație
      • Streaming de muzică de la radioul pe Internet, Spotify Connect, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer și multe altele cu Bluetooth, AirPlay 2 și platforma încorporată HEOS®.
      • Optimizare avansată a acusticii încăperii cu Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC, Sub EQ HT și reglare profesională cu aplicația opțională Audyssey pentru cea mai bună potrivire a sunetului cu caracteristicile individuale ale încăperii, inclusiv memorie de presetare pentru două seturi de boxe
      MARANTZ
      AV7706N1B
      2 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni
      Bluetooth
      Da
      AirPlay 2
      Da
      HDMI (IN)
      8
      HDMI (OUT)
      3
      Sunet surround
      Auro 3D
      DTS:X
      DTS Virtual:X
      Dolby Atmos
      Dolby Height Virtualization
      IMAX Enhanced
      Rezoluția suportată
      4K
      8K

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Preamplificator AV AV7706

      13.999,00 lei
      cu TVA