Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic
      Denon DP-450USB Pickup analogic

      Denon DP-450USB Pickup analogic

      2.699,00 lei
      3.249,00 lei
      cu TVA
      Economisește 550,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 2.749,00 lei -50,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Pickupul analogic DP-450USB se distinge prin baza sa compactă și durabilă. Lățimea sa este de 41 cm, ceea ce va satisface cu siguranță persoanele care apreciază designul subtil. Un avantaj suplimentar este că modelul descris se potrivește perfect cu alte dispozitive din Denon Design Series. Designul inovator al bazei elimină vibrațiile și reduce astfel riscul de distorsiuni în timp ce redați piesele dvs. preferate de vinil. Pickupul are un platou acționat de o centură. Viteza de redare poate fi de 33 1/3 rpm, 45 rpm și 78 rpm, astfel încât fiecare utilizator să poată regla echipamentul la propriile cerințe. Un senzor specializat este responsabil pentru precizia reproducerii. Datorită lui puteți evita erorile de redare. Modelul DP-450USB este echipat cu un braț automat care se ridică automat după terminarea redării.
      Brațul Pickupului are forma literei „S”. Este un proiect propriu. În mare măsură, acest element este cel care garantează un sunet curat și precis. Pickupul este echipat cu un cartuș MM. Cu toate acestea, poate fi înlocuit cu un unul MC în orice moment. Acest pickup analogic are un preamplificator încorporat, dar îl puteți opri. Totul depinde de preferințele individuale. Merită menționat faptul că dispozitivul poate fi conectat perfect la propriile dvs. preamplificatoare, amplificator sau amplificator fono.
      Pickupul DP-450USB are un capac modern de praf. După cum sugerează și numele, protejează eficient împotriva prafului, murdăriei și a altor contaminanți. În plus, îl putem folosi ca suport original pentru albumele noastre. Acest lucru influențează aspectul vizual - în timpul redării vom putea privi coperțile colorate ale albumelor noastre.


      Este demn de remarcat faptul că modelul DP-450USB are un convertor digital-analog. Datorită acestuia, în câteva minute putem transfera muzică de pe discuri de vinil în memoria computerului nostru. Trebuie doar să conectați un dispozitiv USB. Trebuie subliniat faptul că putem conecta un USB la dispozitiv. Nu trebuie să creăm o conexiune între pickup și computer, ceea ce este de mare ajutor. Înainte de a transfera fișiere pe o memorie externă (de exemplu, USB stick), ar trebui să definiți formatul dorit și parametrii de bază.
      Ne vom putea bucura de muzica noastră preferată oriunde ne-am afla. Este important ca dispozitivul de redare să aibă o intrare USB. Denon are o serie de dispozitive funcționale și de înaltă calitate, cu o interfață USB. Merită luate în considerare Difuzoarele wireless Heos. Trebuie adăugat că Denon oferă software gratuit care vă permite să editați fișiere muzicale. MusiCut pentru Windows 10 poate fi descărcat de pe site-ul oficial al producătorului.

      Designul modern „plug & play” reduce riscul de distorsiuni ale sunetului și alte imperfecțiuni.
      Cartușul MM instalat din fabrică reduce riscul de vibrații.
      Cartușul fono MM poate fi înlocuit cu un MC în orice moment, datorită căruia dispozitivul va fi chiar mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.
      Platoul acționat cu curea garantează un sunet expresiv și, mai presus de toate, natural.
      Redarea poate fi efectuată la 331/3 rpm, 45 rpm și 78 rpm. Un senzor special este responsabil pentru viteza corectă.
      Dispozitivul are un preamplificator phono încorporat care poate fi oprit în orice moment. În plus, pickupul poate fi conectat la un sistem audio sau la un preamplificator.
      Capac rezistent la praf care poate fi utilizat ca un suport pentru albumele preferate.
      Dimensiunea compactă a bazei (41 cm lățime) economisește spațiu. Un avantaj suplimentar este faptul că modelul DP-450USB se potrivește perfect cu alte dispozitive din seria Denon Design.
      Pickupul are un convertor analog-digital încorporat, ceea ce face ușor transferul melodiilor de pe discuri de vinil pe o memorie externă.
      Pickupul DP-450 este un dispozitiv semi-automat. Redarea începe manual, brațul „S” este ridicat la finalizarea redării.
      DENON
      DP450USBBKEM
      1 Produse
      2024-04-26

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni
      Garanție extinsă
      36 luni
      Unitate optică
      Curea
      Control
      Semiautomatic
      Preamplificator
      Da
      Viteza de rotație
      33 1/3 RPM
      45 PM
      78 PM

      Referințe specifice

      ean13
      4951035065549
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Denon DP-450USB Pickup analogic

      2.699,00 lei
      3.249,00 lei
      cu TVA
      Economisește 550,00 lei