Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

Bang & Olufsen prezintă colecția Nordic Ice

În aceste vremuri nesigure, casa este pentru mulți dintre noi un refugiu sigur împotriva lumii exterioare. Cu colecția noastră Nordic Ice, am dorit să continuăm acest sentiment de pace și confort în casă, creând produse care reflectă un sentiment de calm și echilibru. Oferiți darul muzicii și aduceți bucurie prietenilor și familiei cu colecția noastră Nordic Ice.

Beoplay H95 - căști wireless cu ANC Pinnacle

Căștile Beoplay H95 sunt concepute pentru o experiență de ascultare superioară, cu confort de lungă durată, anulare activă eficientă a zgomotului și sunet puternic. Nuanța rece a aluminiului contrastează cu nuanța caldă a pielii de miel de pe pernuțele pentru urechi, pentru un confort maxim. Logo-ul litografic aliniat de pe cadranele din aluminiu este înconjurat de o șanfrenare lustruită. Acest produs este cadoul perfect pentru cei care călătoresc sau pentru cei care preferă confortul de acasă.
Vedeți Produsul

Beoplay EQ - căști in-ear wireless cu ANC elegante

Căștile in-ear cu anulare a zgomotului de la Bang & Olufsen au 6 microfoane încorporate pentru conversații clare și sunet autentic. Nuanța rece a aluminiului contrastează cu materiale mai moi, într-o nuanță mai caldă, iar detaliile asemănătoare cu cele ale bijuteriilor ale logo-ului litografiat de pe discul de aluminiu sunt înconjurate de un șanfren lustruit. Carcasa de încărcare este anodizată pentru o durabilitate sporită în timpul deplasării și reprezintă un cadou ideal pentru navetiștii urbani.
Vedeți Produsul

Beosound A1 2nd Gen - boxă Bluetooth rezistentă la apă

Beosound A1 este o boxă portabilă excelentă, care oferă un sunet puternic și captivant, cu bas bogat. Rezistent la praf și apă, Beosound A1 este pregătit pentru 18 ore de redare continuă. Suprafața sofisticată a grilei din aluminiu este colorată într-o culoare rece care amintește de gheața nordică. Logo-ul Bang & Olufsen de pe baza boxei este imprimat cu o vopsea lucioasă care reflectă lumina. Cureaua din piele are o încuietoare din aluminiu mat, cu logo litografiat și margine lustruită.
Vedeți Produsul

Beoplay A9 - Boxa emblematică fără fir cu WIFI

Beoplay A9 umple orice încăpere cu un sunet detaliat datorită amplificatorului său digital puternic de 480 de wați, ceea ce îl face un produs indispensabil pentru audiofili. Funcția încorporată de adaptare a sunetului în încăpere ajustează perfect sunetul la mediul înconjurător, astfel încât ascultătorii pot asculta muzica așa cum au vrut artiștii. Realizate pentru prima dată din aluminiu perlat, picioarele modelului Beoplay A9 au o suprafață mată sofisticată, finisată într-o nuanță rece de culoare. Inelul din aluminiu, cu forma sa rotundă distinctivă, are o suprafață lustruită. Tapițeria din țesătură Kvadrat, cu culoarea sa caldă, contrastează cu tonurile reci ale aluminiului.
Vedeți Produsul

Beosound Stage - soundbar puternic cu Dolby Atmos

Duceți experiența de vizionare a televizorului la un alt nivel cu Beosound Stage, un soundbar frumos realizat, care sună la fel de bine cum arată și este cadoul perfect pentru iubitorii de cinema. Beosound Stage îmbunătățește experiența de vizionare prin combinarea celei mai recente tehnologii audio cu un design elegant și este suficient de puternic pentru a evita necesitatea unui subwoofer separat.Pentru colecția Nordic Ice, rama din aluminiu are un finisaj dublu, în care suprafața principală este mată, iar marginea este lustruită. Detaliile lustruite ale icoanei au fost realizate printr-un proces de litografie. Țesătura țesută Kvadrat aduce un sentiment de căldură, creând impresia unui obiect de interior, perfect pentru orice mediu.
Vedeți Produsul

Căști H95 cu ANC + Boxă Portabilă A1 2nd Gen

La achiziționarea Căștilor Beoplay H95 obțineți absolut gratuit Boxa Portabilă BeoSound A1 2nd Gen.
Comandați cu încredere acum!

Preț Vechi: 5998,- LEI. Preț nou la achiziția pachetului: 4499, - LEI

Vedeți Produsul

Istoria Bang & Olufsen datează din 1925, când în Struer, un orășel din nord-vestul Danemarcei, doi ingineri întreprinzători, Peter Bang și Svend Olufsen, au lansat pictograma internațională de stil și simbolul global al excelenței audiovizuale de astăzi.

Fiind una dintre cele mai cunoscute mărci audio-video din lume, Bang & Olufsen se află în fruntea designului, tehnologiei și inovației de peste 90 de ani. Peter Bang și Svend Olufsen au început să producă umilul radio în 1925. Lucrând în podul conacului lui Olufsen din nord-vestul Danemarcei, cei doi bărbați au visat să creeze un brand bazat pe inovație, calitate, design și performanță.

Crezul Bang & Olufsen este de a crea produse perfect adaptate, cu un finisaj uimitor. Echipamentele Bang & Olufsen sunt caracterizate de o funcționare intuitivă și de simplitatea utilizării în viața de zi cu zi - atât acasă, cât și în exterior.

Căștile din seria Beoplay de la Bang & Olufsen sunt concepute astfel încât sunetul pe care îl oferă să reflecte fidel intențiile artistului. Sunetul autentic și puternic, fără transformări inutile sau îmbunătățiri exagerate, oferă un sunet atât de atrăgător încât îți vine să îl asculți ore întregi.