Player de rețea NDX2 network player
      Player de rețea NDX2 network player

      Player de rețea NDX2 network player

      34.999,00 lei
      cu TVA

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Palyer de rețea

      Cu performanțe de clasă mondială, NDX 2, versatil și modernizabil în viitor, întruchipează starea actuală a tehnicii. O serie de caracteristici, cum ar fi streaming de înaltă definiție UPnPTM, AirPlay, Chromecast integrat, Bluetooth (aptX HD), Spotify Connect, TIDAL, compatibilitate Roon, radio pe internet vTuner și streaming multi-room, precum și intrări digitale și USB, oferă toată conectivitatea pe care v-o puteți dori.

      Cu toate acestea, principalul nostru obiectiv în dezvoltarea NDX 2 Network Player a fost performanța. Împreună cu platforma de streaming personalizată de la Naim, am implementat un DAC îmbunătățit și etaje analogice separate. Acestea și multe alte îmbunătățiri față de predecesorul său aclamat fac din NDX 2 o forță sonoră pentru o calitate de redare foarte captivantă și vie, imposibil de ignorat.

      •     Intrări audio: Digital (S/PDIF): 2 x TOSLink optic (până la 24bit/96khz), 1 x RCA coaxial (până la 24bit/192kHz, DoP 64Fs), 1 x BNC coaxial (până la 24bit/192kHz, DoP 64Fs), USB: 2 x prize USB tip A (față și spate, 1. 6A), streaming:
      • Chromecast încorporat, Apple AirPlay, TIDAL, Spotify® Connect, Bluetooth (AptX HD), internet radio, UPnP™ (streaming de înaltă rezoluție), Roon-ready, analogic: 1 x pereche RCA, 1 x DIN cu 5 pini
      •     rețea: Ethernet (10/100Mbps), WiFi (802.11 b/g/n/ac cu antene externe)
      NAIM
      NDX2

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Player de rețea NDX2 network player

      34.999,00 lei
      cu TVA