Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Boxă wireless ONE (Gen2)

   SONOS

   1.099,00 lei
   989,00 leiEconomisește 110,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Sonos One se inspiră din modelul discret, dar puternic, Play:1 și este completat de două amplificatoare de impulsuri cu difuzoare personalizate încorporate, toate fin reglate la arhitectura acustică unică a boxei.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Sonos One se conectează fără fir la difuzoarele sistemului audio Sonos din alte încăperi, astfel încât veți putea să-l extindeți la momentul potrivit.   Bucurați-vă de un sunet surprinzător de bogat și plin de spațiu de la o boxă inteligentă pregătită să activeze controlul vocal.   Conectați două difuzoare Sonos One în aceeași cameră pentru un sunet stereo instantaneu; adăugați un subwoofer pentru a adânci basul. Sau asociați-o cu o boxă Playbar sau Playbase TV pentru un sunet stereo home cinema fără fir.


   Sonos One vă permite să porniți muzica și să o controlați cu ajutorul comenzilor vocale. Folosiți vocea sau aplicația Sonos pentru a controla și gestiona muzica în toată casa dvs. dintr-un singur loc: Amazon Music, Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasturi și multe altele. (Controlul vocal nu este încă acceptat în țara dvs. Această funcție va fi disponibilă atunci când atât serviciul Sonos, cât și controlul vocal sunt activate în regiunea dvs.   Bucurați-vă de un sunet surprinzător de bogat și spațios de la o boxă inteligentă, pregătită să activeze controlul vocal.   Controlul vocal nu este încă acceptat în țara dvs. Această funcție va fi disponibilă atunci când atât serviciul Sonos, cât și controlul vocal sunt activate în regiunea dvs.   Conectați-vă fără fir la o altă boxă a sistemului audio Sonos pentru acasă și ascultați ceea ce doriți într-o singură cameră sau în toate camerele deodată.


   Cu designul său elegant, grila metalică durabilă și cele două opțiuni de culoare - negru și alb cu un finisaj mat moale - se va potrivi perfect în orice spațiu.


   Caracteristici importante:

   • butoanele tactile convenabile sunt o alternativă excelentă atunci când nu aveți telefonul la îndemână
   • Rezistent la umezeală, ideal pentru baie sau grădină
   • Funcția AirPlay
   • Procesor nou și mai multă memorie
   • Bluetooth Low Energy (BLE)

   SONOS
   ONE GEN2 BLACK
   8717755775764
   7 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Produs nou
   Citiți mai mult

   Vezi și

   10 alte produse din aceeași categorie: