Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Nou
 • Pachet

Set stereo: Melody X + Chora 806

6.637,00 lei
4.999,00 leiEconomisește 1.638,00 lei
cu TVA

Vezi istoricul prețurilor

Lowest price in the last 30 days

Alege culoarea din set.

Receiver Stereo MCR612 CD cu DAB+ și radio pe internet MELODY X

Culoare
 • Negru
 • Silver-Gold

Boxă surround Focal CHORA 806

Culoare
 • Negru
 • LIGHT WOOD
 • DARK WOOD

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur

x 2


Boxă surround Focal CHORA 806 Boxă surround Focal CHORA 806

Culoare

Conținutul setului

Marantz Melody X (M-CR612) este întruchiparea muzicalității pure și rafinate. Acest receiver CD elegant, cu conectare în rețea, acceptă servicii de streaming pe internet aproape nelimitate prin AirPlay 2, Bluetooth și conectivitate Wi-Fi HEOS. Conectați-vă boxele la Melody X folosind patru canale de amplificare audio digitală de înaltă performanță și bucurați-vă de cel mai muzical sunet Marantz. Cu două intrări digitale optice, puteți conecta chiar și televizorul pentru o mai bună calitate a divertismentului. Tunerele DAB+ și FM încorporate, precum și radioul pe internet TuneIn, completează setul de surse muzicale. Dacă muzica este importantă pentru dumneavoastră, Melody X este cel mai bun sistem de divertisment pe care îl puteți alege.

Bucurați-vă de un control vocal intuitiv și de toate capacitățile asistenților vocali de top. Controlați receptorul prin comandă vocală folosind Amazon Alexa*, Google Assistant* sau Apple Siri*. Cereți redarea muzicii preferate, măriți volumul, treceți la următoarea piesă, schimbați intrările și multe altele. Schimbați între asistenții vocali sau alegeți unul preferat - dețineți controlul complet. Funcționalitatea disponibilă depinde de asistentul vocal.

Echipat cu patru canale de amplificare audio digitală de înaltă performanță. Puteți configura cu ușurință Melody X pentru a controla două perechi de boxe cu control independent al volumului pentru fiecare pereche. De asemenea, îl puteți configura pentru a alimenta boxele de podea cu două terminale.
Conectați televizorul sau decoderul de cablu/satelit și playerul Blu-ray sau DVD la una dintre cele două intrări audio digitale, iar Melody X se va porni automat pentru a vă bucura de întreaga gamă dinamică a filmelor și programelor TV preferate.

Proiectat și reglat cu atenție de o echipă de ingineri care se bazează pe o experiență de peste 65 de ani în industria hi-fi, sistemul Melody X oferă performanțe sonore excepționale pentru colecția dumneavoastră audio. Fie că preferați muzica digitală sau analogică, bucurați-vă de cel mai muzical sunet din orice sursă.
Melody X combină eleganța rafinată și designul atent sub forma unui receiver CD compact. Disponibil într-un finisaj negru lucios sau în  clasic silver-gold, receiverul Melody X oferă un aspect frumos care completează performanța sa superioară.
Posibilitățile nu se termină cu redarea de CD-uri și radio FM / DAB+. Cu tehnologia HEOS încorporată, vă puteți bucura de muzica digitală preferată, controlată de cea mai convenabilă aplicație. Bucurați-vă de muzică de la servicii de streaming online, cum ar fi Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer sau biblioteci de fișiere localefuncția HDMI CEC asociată televizoarelor inteligente.
configurare și utilizare ușoară: Asistentul de configurare inclus oferă o interfață grafică clară, pe ecran, iar ghidul de pornire rapidă asigură o configurare optimă.
butoane inteligente de selectare: Cele patru butoane Smart Select de pe telecomanda inclusă stochează setările preferate.
Ieșire pentru căști Bluetooth: ascultați muzică sau emisiuni TV cu căști wireless, fie simultan cu difuzoarele, fie individual.
două ieșiri pentru subwoofer
Disponibil în negru și silver premium

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
36 luni
WiFi
Da
Bluetooth
Da
AirPlay 2
Da
Intrare optică
1-2
Număr de canale
2.1
Radio digital DAB+
Da
System multiroom
Da
USB
Da
Intrare analog
1
Ieșire subwoofer
Da
Ieșire analog
1
Format AUDIO suportat
MP3
Format AUDIO suportat
WMA
Format AUDIO suportat
CD
Format AUDIO suportat
CD-R/RW
Format AUDIO suportat
AAC
Radio AM/FM
Da

Boxa Chora 806 se caracterizează printr-o fabricație și un design meticulos. Lasă-te purtat de calitatea muzicală uimitoare și dinamică emisă de driverul de bass/midrange de 61/2 inch (16,5 cm), cu conul exclusiv Slatefiber de la Focal.


 Alături de un tweeter TNF din aluminiu/magnesiu cu înalte mătăsoase, culoarea "ardezie" a driverului îl face o opțiune atractivă, dar de înaltă performanță. Această boxă de raft perfect echilibrată este ideală pentru încăperi de până la 20 m² (215 ft²).

 • Tip: boxe de raft cu 2 căi bass-reflex
 • Conducători auto: 6½" (16,5 cm) Slatefiber Midbass, 1" (25mm) TNF Al/Mg tweeter cu cupolă inversată TNF Al/Mg
 • Sensibilitate (2,83V/1m): 89 dB
 • Răspuns în frecvență (±3dB): 58 Hz - 28 kHz
 • Punctul de frecvență joasă (-6dB): 49 Hz
 • Impedanță nominală: 8Ω
 • Impedanță minimă: 4.6Ω
 • Puterea recomandată a amplificatorului: 25 - 120 W
 • Frecvența de crossover: 3000 Hz
 • dimensiuni produs: 210 x 431 x 270 mm
 • greutate neta: 7.35 kg
 • cantitate minima: 2

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: