Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB
   Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB
   Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB
   Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB
   Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB

   Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB

   3.149,00 lei
   cu TVA
   Culoare :
   Cantitate

   Disponibil

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
   Experimentați cu posibilitățile de sunet practic nelimitate cu CEOL N11DAB. Ascultați CD-urile preferate, transmiteți în flux playlisturile dvs. prin Spotify, Deezer Premium sau Tidal, mergeți în mai multe camere cu tehnologia încorporată HEOS, utilizând Bluetooth sau rețeaua dvs. Bucurați-vă de Internet Radio și AirPlay2. Pentru o comoditate optimă: Controlați cu ușurință acest sistem Mini HiFi prin intermediul vocii dvs. cu Amazon Alexa, Google Assistant și Siri prin Apple AirPlay 2.
   Selectați sunetul sau sursa dorită, măriți volumul sau treceți la următoarea piesă. Puteți face toate acestea și multe altele cu comenzi vocale simple. Întrucât sistemul Mini CEOL-N11DAB este compatibil cu dispozitivele Amazon Echo și serviciul Alexa Voice, va citi literalmente fiecare dorință din buzele tale.
   Adresați-vă Google Home, aplicației Google sau alte dispozitive cu Google Asistent încorporat pentru a controla conținutul în mediul dvs. de ascultare. Porniți muzica în aplicația HEOS, apoi solicitați Asistentului Google să controleze volumul, să redea, să întrerupă sau să sară peste piesă. Funcția „ Google Asistant” se upgradează întotdeauna - îmbunătățiri suplimentare adăugate prin viitoarele actualizări de firmware.
   CEOL-N11DAB este construit pentru o performanță optimă a sunetului, cu o configurație personalizată a boxelor bidirecționale, care îmbunătățește claritatea și precizia muzicală. Veți auzi fiecare instrument în mod clar, cu o calitate entuziastă.
   Cu HEOS Built-in, fiecare cameră din casa dvs. poate avea propriul său sunet. Grupați dispozitive suplimentare HEOS, cum ar fi difuzoare wireless, soundbaruri sau receivere AV, pentru a umple casa cu aceeași melodie, utilizând rețeaua dvs. de acasă. Cu HEOS Built-in, multiroom înseamnă mai multe opțiuni.
   CEOL N11DAB vine într-un design compact care completează stilul dumneavoastră. Minisistemul frumos de la Denon este disponibil într-un finisaj mat de înaltă calitate negru, alb și gri. Designul industrial sofisticat al modelului CEOL N11DAB se îmbină perfect cu casa ta și se împerechează cu preferințele tale estetice.
   CEOL N11DAB este rapid și intuitiv de configurat, luând doar câteva minute de la conectare până la umplerea casei tale cu muzică frumoasă. Doar urmați instrucțiunile simple și conectați-vă cu ușurință la serviciile de streaming preferate sau pur și simplu introduceți un CD. Alegerea este a ta.
   Redă colecția ta personală de muzică - chiar și la rezoluție înaltă. Receiverul de rețea CEOL N11DAB acceptă toate formatele de streaming. Toate serviciile muzicale excelente sunt complet integrate. Puteți să ascultați posturi de radio DAB + de înaltă calitate.

   - Putere de înaltă calitate: 2x 65 W
   - Compatibilitate CD: CD / CD-R / RW / WMA / MP3
   - Formate de bază: MP3 / WMA / AAC
   - Formate de definiție înaltă: FLAC HD / ALAC / WAV / DSD
   - Redare : FLAC, WAV, DSD
   - Control ton: Bass / Treble / Balance
   - Tuner: DAB / DAB + / FM (RDS) / AM
   - Radio pe internet: tunein
   - HEOS Multiroom și Streaming
   - Streaming audio în rețea
   - Spotify Connect / Tidal / Deezer / altele
   - AirPlay 2
   - Bluetooth Bluetooth - Ethernet / WiFi
   DENON
   RCDN11DABBKE2
   71 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   WiFi
   Da
   Bluetooth
   Da
   AirPlay 2
   Da
   Intrare optică
   1-2
   Număr de canale
   2.1
   Radio digital DAB+
   Da
   Internet Radio
   Da
   System multiroom
   Da
   USB
   Da
   Intrare analog
   1
   Ieșire subwoofer
   Da
   Format AUDIO suportat
   CD
   CD-R/RW
   MP3
   WMA
   Radio AM/FM
   Da

   Referințe specifice

   ean13
   4951035057018
   Nou
   Citiți mai mult

   Clienții au mai cumpărat:

   10 alte produse din aceeași categorie:

   Receiver Stereo CD RCDN-11 DAB

   3.149,00 lei
   cu TVA