Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

Camere Senzori sonerii
Asociem timpul de vacanță cu relaxarea totală, care constă în mai mulți factori. Unul dintre ei este siguranța - siguranța noastră și a celor dragi. Pentru ca vacanța dvs. să fie cât mai lipsită de stres, ar trebui să aveți grijă și de siguranța proprietății dvs. Cum vă asigurați casa pentru vacanțe? Ce dispozitive inteligente ar trebui să folosiți? Este dificilă instalarea soluțiilor inteligente pentru casă? Trebuie să aveți abilități tehnice pentru a pune totul cap la cap? Răspunsul la aceste și alte întrebări sunt produsele inteligente din oferta noastră. Cel mai important lucru este că acestea sunt create exclusiv pentru a asigura o securitate maximă a proprietății dvs. Producătorii au oferit încă o caracteristică importantă - ușurința de instalare și configurare. Dacă știți să folosiți un smartphone, produsele noastre nu vor avea niciun secret pentru dumneavoastră.

Să începem cu camerele de securitate. Cea mai populară soluție pentru a vă ajuta să petreceți în liniște timpul departe de casă. Vă rugăm să aruncați o privire la oferta de camere de supraveghere inteligente care sunt, mai presus de toate, intuitive și ușor de instalat. În oferta noastră veți găsi echipamente de la producători precum Netatmo și Eufy. Aceste două companii sunt mărci respectate pe piața globală, specializate în produse pentru case inteligente. Datorită soluțiilor lor, veți avea acces ușor la ceea ce văd camerele dumneavoastră - direct de la nivelul aplicației. Le puteți integra cu ușurință cu asistenții vocali și Apple Homekit. Printre caracteristicile lor cheie se numără și recunoașterea feței și a personajelor întregi, declanșarea alarmelor și trimiterea unei notificări pe telefon atunci când este detectată mișcare (amenințare). Criptare avansată, astfel încât nicio persoană neautorizată nu poate accesa vizualizarea camerelor dvs. și securitate ridicată a datelor - toate imaginile sunt salvate offline în memoria încorporată a camerelor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trimiterea de alerte de către cameră de fiecare dată când trece o pasăre sau o pisică. Puteți să le configurați în funcție de propriile nevoi și să marcați zona pe care vă interesează în mod deosebit să o monitorizați, de exemplu, intrarea pe terasă a casei dvs. Este, de asemenea, foarte important faptul că camerele de securitate pe care le oferim nu necesită în mare parte întreținere. Unele modele pot funcționa cu o baterie încorporată timp de până la 365 de zile (Eufycam 2, 2C și 2 Pro).

La fel de importanți ca și camerele sunt senzorii inteligenți. Companiile Eufy și Netatmo răspund nevoilor dumneavoastră și aici. În oferta noastră veți găsi sisteme de alarmă, dar și senzori care informează despre pericole precum incendii sau monoxid de carbon. Protejați ușile și ferestrele împotriva deschiderii nedorite - veți primi o alertă în câteva secunde. Setați sistemul să declanșeze o alarmă atunci când o fereastră sau o ușă este deschisă în mod neașteptat și speriați un potențial agresor, când veți cere ajutor. Senzorii vor detecta chiar și dacă ferestrele sunt sparte. Ucigașul tăcut, așa cum este denumit monoxidul de carbon, este o amenințare deosebit de gravă. Detectați fumul sau chadul și protejați-vă pe dvs. și casa dvs. de răspândirea focului.
Încuietorile inteligente pe care le puteți instala cu ușurință pe ușile dvs. reprezintă un succes din punct de vedere al vânzărilor în acest moment. Adăugați la acestea un interfon video inteligent și controlați accesul la locuința dvs. de oriunde din lume. O revelație a ultimilor ani sunt produsele de la brandul Nuki, de renume mondial. Un prieten care a venit să vă ude florile? O vizită neanunțată? Sau poate cineva apropiat a uitat cheile? Acum puteți oferi cu ușurință acces la casa dvs., fără a fi nevoie să deschideți totul cu cheia. Această soluție va fi perfectă pentru persoanele care administrează chirii pe termen scurt. Încuietorile electronice vă vor permite să faceți cu ușurință ca proprietatea dvs. să fie accesibilă oaspeților, fie prin acordarea accesului într-o aplicație, fie folosind un cod care se introduce printr-o tastatură wireless montată pe cadrul ușii.