Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

Ceea ce diferențiază marca Loewe de concurență este ingineria germană, renumită pentru atenția acordată detaliilor. Toate acestea pentru a vă asigura o experiență fascinantă atunci când vizionați filmele, serialele și programele TV preferate. Specialiștii germani se asigură că fiecare televizor este calibrat și optimizat individual pentru o experiență vizuală și audio perfectă. Acest lucru este ajutat de cele mai recente tehnologii: 4K OLED, HDR10, HGL și Dolby Vision™. Mai presus de toate, televizoarele Loewe oferă un sunet excelent prin intermediul soundbar-urilor integrate.

Seria We.SEE este combinația perfectă între tehnologia de vârf întâlnită la alte modele de televizoare Loewe și stilul, culoarea și designul unic. Seria We.SEE este o nouă abordare a ceea ce te face să te simți bine. Acesta dă viață interioarelor într-un mod unic pe piața mondială. Asortați televizorul la casa dvs., astfel încât acesta să nu fie doar un element de divertisment, ci și un accesoriu care înfrumusețează spațiul din jurul dvs.

Loewe Sound este soluția care vă permite să vă bucurați din nou de muzică și filme. Cu aceste produse, puteți experimenta sunete pe care nu le-ați mai auzit până acum, puteți descoperi cele mai fine detalii din coloanele sonore și puteți face ca dialogurile din filme să fie mai clare ca niciodată. Intrați în lumea multi-room cu boxe wireless, îndrăgostiți-vă de filmul preferat cu soundbar sau bucurați-vă de plăcerea de zi cu zi cu dispozitive all-in-one.

Faceți-vă auzit cu produsele We.HEAR. Această serie este concepută pentru fanii sunetului bun. Boxele bluetooth compacte și portabile vă vor oferi muzică de cea mai bună calitate oriunde doriți. Funcționalitatea lor extinsă și bateriile de lungă durată vă vor face plăcerea de a asculta muzică timp de multe ore.

O gamă largă de accesorii vă permite să vă adaptați televizorul la nevoile și capacitățile dumneavoastră, precum și la dimensiunile locuinței dumneavoastră. Acestea vă permit să poziționați cu ușurință și în mod stabil ecranul în modul care vi se potrivește cel mai bine. Accesoriile sunt compatibile cu toate produsele Loewe.