Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat
      Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat
      Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat
      Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat
      Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat

      Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat

      12.499,00 lei
      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      Marantz MODEL 40n oferă ascultătorilor un sunet minunat de bogat și satisfăcător, care îndeplinește sau depășește așteptările audiofililor - sunetul legendar pe care aceștia îl caută de ani de zile folosind o multitudine de echipamente complexe. Această performanță este acum disponibilă într-o singură unitate la care puteți conecta boxele pe care le alegeți. 

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Inimă digitală și suflet analogic, MODEL 40n deblochează sunetul de înaltă rezoluție al melodiilor digitale preferate (Amazon Music HD, Tidal și multe altele) și al fișierelor din propria bibliotecă muzicală prin AirPlay 2 Bluetooth și HEOS® Uplift TV audio prin HDMI ARC Bucurați-vă de toate acestea prin intermediul amplificării analogice unice Marantz, cu un sunet bogat, cald și spațios.

      Modelul 40 n este dotat cu module de amplificare hiperdinamică, care depășesc cipurile disponibile în comerț utilizate în alte produse în ceea ce privește viteza și răspunsul MODEL 40 n utilizează această inovație unică Marantz pentru a păstra detaliile, nuanțele și esența muzicii pe care o iubiți.

      Streaming folosit în mai multe încăperi

      MODEL 40n este, de asemenea, proiectat ca centru muzical pentru una sau mai multe camere. Tehnologia HEOS® încorporată permite utilizatorilor să se bucure de muzica preferată fără fir în orice încăpere. Acest lucru permite utilizatorilor să asculte aceeași muzică în toată casa, de exemplu la petreceri, sau să redea o melodie diferită prin boxele HEOS din fiecare cameră conectată. Această funcție inteligentă funcționează nu numai cu serviciile de streaming, ci și cu orice intrare MODEL 40n (inclusiv phono).

      WIFI ȘI BLUETOOTH

      Tehnologia Wi-Fi avansată permite streamingul de date Wi-Fi și Bluetooth fără interferențe, chiar și în centrele urbane dens populate. Tehnologia Wi-Fi avansată permite streamingul de date Wi-Fi și Bluetooth fără interferențe, chiar și în centrele urbane dens populate. Pentru o utilizare intuitivă, MODEL 40n este prevăzut cu telecomandă și poate fi controlat în mod comfortabil și cu ajutorul comenzilor vocale Siri și Alexa. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară.

      MODEL 40n oferă un set complet de intrări analogice și digitale pentru a susține orice sursă, inclusiv o secțiune Marantz Musical Phono EQ - un preamplificator phono pentru cartușe MM pentru redarea vinilurilor. În mod neobișnuit pentru produsele din această categorie, MODEL 40n dispune de o intrare HDMI ARC (Audio Return Channel) pentru redarea audio de la un televizor.

      Televizoarele care oferă acces la filme și servicii de streaming au un sunet uimitor atunci când sunt combinate cu MODEL 40n. O ieșire dedicată pentru subwoofer cu control crossover permite utilizatorilor să optimizeze basul în funcție de caracteristicile camerei de ascultare. Pasionații se pot bucura de toate aceste posibilități datorită amplificatorului analogic unic Marantz, care oferă un sunet spațios și dinamic, cu detalii și claritate de neegalat.

      DESIGN EXCELENT

      Modelul 40 n urmează o linie lungă de dispozitive Marantz istorice, care se disting prin designul lor excelent. Fiecare aspect a fost gândit în detaliu, de la materialele premium, simetrie, afișajul clasic cu iluminare și chiar și buna funcționare a controlului volumului. Sistemul dvs. stereo nu trebuie să arate ca un echipament de laborator Marantz MODEL 40 n cere doar să fie ascultat, văzut și atins.

      NOUA CALITATE A PUTERII

      Secțiunea de amplificare în clasă A/B nou dezvoltată, cu 70 de wați pe canal (8Ω), depășește performanțele modelelor anterioare cu puteri similare. Un transformator de putere mai mare, patru tranzistoare de ieșire pe canal, înfășurări grele din cupru și trasee de semnal foarte scurte reduc impedanța internă și asigură o eficiență energetică ridicată, ceea ce face ca MODEL 40n să fie foarte dinamic și perfect chiar și pentru difuzoarele greu de acționat.

      De ce Model 40n?

      Proiectat pentru durabilitate, cu o calitate a construcției care stimulează performanța, cu tehnologii de viitor care vor permite ca biblioteca și opțiunile de streaming să evolueze continuu. MODEL 40 n include totul, cu excepția boxelor, creând un set de lux de înaltă performanță care va satisface deopotrivă audiofilii și iubitorii de muzică.

      De ce Marantz?

      Compania a fost fondată în 1953 din pasiune pentru muzică, pentru a oferi cel mai muzical sunet celor mai pasionați ascultători din lume. Timp de zeci de ani, Marantz a urmărit acest obiectiv, ceea ce a avut ca rezultat produse audio de renume mondial, emblematice. Atenția pasionată pentru detalii și muzicalitate, întruchipată de procesul de reglare răbdătoare al Marantz Sound Masters, nu reușește niciodată să deblocheze puritatea, căldura și emoția oricărui stil de muzică, din orice sursă.

      MARANTZ
      MODEL40NN1SG
      6 Produse

      Fișa cu date

      WiFi
      Da
      Bluetooth
      Da
      AirPlay 2
      Da
      HDMI (OUT)
      1
      Intrare optică
      1-2
      Intrare coaxială
      1-2
      Intrare pickup PHONO
      Da
      System multiroom
      Da
      Impedanță (RMS 8Ω)
      70 W

      Referințe specifice

      ean13
      0747192135980
      Citiți mai mult

      Clienții au mai cumpărat:

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Marantz MODEL 40n Amplificator stereo integrat

      12.499,00 lei
      cu TVA