Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Nou
 • Pachet

Căști H95 cu ANC + Boxă Portabilă A1 2nd Gen

5.998,00 lei
4.499,00 leiEconomisește 1.499,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

Căști fără fir cu ANC Beoplay H95

Culoare

Boxă Portabilă BeoSound A1 2nd Gen

Culoare

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


Căști fără fir cu ANC Beoplay H95 Căști fără fir cu ANC Beoplay H95 Căști fără fir cu ANC Beoplay H95 Căști fără fir cu ANC Beoplay H95 Căști fără fir cu ANC Beoplay H95

Culoare


Boxă Portabilă BeoSound A1 2nd Gen Boxă Portabilă BeoSound A1 2nd Gen Boxă Portabilă BeoSound A1 2nd Gen Boxă Portabilă BeoSound A1 2nd Gen

Culoare

Conținutul setului

Confortul și potrivirea sunt esențiale pentru a vă bucura cu adevărat de calitatea sunetului. Beoplay H95 au fost create cu un design în jurul urechii, cu o căptușeală moale din piele de miel, care oferă luxul și confortul unei ținute perfecte pentru o purtare prelungită, iar o interfață de utilizare inovatoare și intuitivă este oferită printr-o combinație de comenzi tactile și cadrane mecanice. 


BEOPLAY H95

Muzica nu a sunat niciodată mai bine

Profunzime, detalii și încântare. A apărut peste așteptări. Acestea sunt pur și simplu cele mai bune impresii ale noastre despre căști.

"Beoplay H95 este chintesența celor mai bune elemente ale sunetului, designului și măiestriei Bang & Olufsen - o îmbunătățire în categoria căștilor care ridică moștenirea noastră de 95 de ani de standarde înalte." - Christoffer Poulsen, SVP, Product Management.

Pentru a sărbători 95 de ani de inovație audio, design și măiestrie superbă, Bang & Olufsen a creat cele mai bune căști wireless construite vreodată de specialiștii audio ai mărcii daneze. Astăzi, compania a prezentat noile Beoplay H95, care oferă sunet de cea mai bună calitate, confort de lungă durată, anulare remarcabilă a zgomotului, o carcasă frumoasă, materiale de cea mai bună calitate și cea mai satisfăcătoare experiență de utilizare pe care Bang & Olufsen a creat-o până în prezent pentru căștile wireless.


Potrivire perfectă pentru utilizare pe termen lung

Confortul și potrivirea sunt esențiale pentru a vă bucura cu adevărat de calitatea sunetului. Beoplay H95 au fost create cu un design în jurul urechii, cu o căptușeală moale din piele de miel, care oferă luxul și confortul unei ținute perfecte pentru o purtare prelungită, iar o interfață de utilizare inovatoare și intuitivă este oferită printr-o combinație de comenzi tactile și cadrane mecanice.


Prin cercetare și experimentare, inginerii Bang & Olufsen au creat un design de căști care se potrivește perfect în jurul urechilor și nu este mai mare decât este necesar. Forma, modelată din spumă cu efect de memorie, creează, de asemenea, un bun contact cu pielea, ceea ce este important pentru a izola eficient de zgomotul extern. Designul benzii de cap a fost complet reînnoit pentru un aspect mai curat, cu o parte superioară din piele de vacă, tricotată la comandă și spumă flexibilă moale pentru confort.


NORDIC ICE

Ediție limitată disponibilă pentru o perioadă limitată de timp!

Cumpărați acum

Două drivere din titan de 40 mm cu magneți de neodim au fost atent selectate și reglate pentru Beoplay H95 pentru a îmbunătăți precizia sunetului și pentru a crește răspunsul la frecvențele joase.


Cea mai recentă tehnologie wireless asigură că Beoplay H95 poate oferi până la 38 de ore de redare continuă la niveluri normale de volum cu ANC activat.


Adaptorul pentru avion, cablul de încărcare și cablul audio au fost rafinate până la cele mai mici detalii, cu detalii din aluminiu asortate și cabluri țesute.


Cadrul din aluminiu periat contrastează cu textura pielii folosite în construcție, conferindu-i un aspect minimalist și sofisticat. Pernuțele de lux detașabile magnetic, combinate cu căștile pivotante și înclinabile, asigură o potrivire perfectă, un confort de ascultare superior și o reducere pasivă a zgomotului ambiental.


Optimizat în laboratorul acustic virtual Bang & Olufsen Virtual Acoustic Laboratory

Beoplay H95 este proiectat în jurul unui set de drivere din titan de 40 mm cu magneți de neodim, iar designul sunetului este realizat cu ajutorul filtrelor din cipul de procesare a semnalului digital (DSP) brevetat de Bang & Olufsen. Căștile se bazează pe o anulare pasivă impresionantă a zgomotului, combinată cu cea mai avansată tehnologie de anulare activă a zgomotului (ANC) din toate căștile Bang & Olufsen. Acesta este atât reglabil, cât și adaptabil. Performanța ANC se bazează în întregime pe procesarea digitală și utilizează un cip de microfon pentru a reduce cât mai mult zgomotul. Reglarea și testarea procesării ANC au avut loc în condiții reale, precum și în laboratorul de acustică virtuală (VR Lab) al Bang & Olufsen din Struer, unde inginerii au posibilitatea de a emula o varietate de condiții acustice, de la medii interioare de aeronave, gări, spații de birouri până la zgomotul străzii.


Butonașe precise pentru volum, ANC și transparență

Bang & Olufsen a fost un pionier al interfețelor tactile pe suprafețe din aluminiu. Astăzi, compania daneză face un pas înainte, adăugând cadrane de precizie din aluminiu pe fiecare parte a Beoplay H95. Inspirate de inelele de focalizare de pe obiectivele de înaltă calitate ale aparatelor foto și ale camerelor video, aceste cadrane se mișcă cu precizie și cu o rezistență potrivită. Fiecare cadran are o textură fină, liniară, care oferă un contact bun cu degetele. Există o sensibilitate potrivită, ceea ce face ca utilizarea să fie naturală și ca preferințele de sunet să fie accesibile rapid. Cadranul din dreapta controlează volumul, în timp ce cadranul din stânga reglează ANC și transparența.


În lumea de azi, liniștea reparatoare poate fi o parte esențială a spațiului spiritual și a păcii. Noile căști Beoplay H95 se bazează pe o anulare pasivă impresionantă a zgomotului, cu cea mai avansată funcție de anulare activă a zgomotului (ANC) din toate căștile Bang & Olufsen.


Durată de viață excelentă a bateriei și calitate excelentă a conexiunii

Beoplay H95 impresionează prin durata de viață a bateriei, lider pe piață, de până la 38 de ore la o singură încărcare - chiar și cu ANC activat. Dacă trebuie să păstrați legătura cu familia sau colegii de la serviciu, cele patru microfoane vocale oferă o claritate excelentă atunci când efectuați apeluri. Beoplay H95 utilizează tehnologia de formare a fasciculului de sunet și tehnologia avansată de anulare a zgomotului pentru a vă capta vocea cât mai clar posibil, reducând în același timp impactul zgomotului ambiental. Aceasta include o procesare extinsă a sunetelor ambientale care oferă o percepție mai naturală a vorbirii. În plus, Beoplay H95 dispune de un mod de transparență reglabil de către utilizator, care permite utilizatorului să audă împrejurimile fără a scoate căștile.


Accesorii din aluminiu, piele și material textil

Semnul adevăratei măiestrii este în detalii. Chiar și accesoriile - adaptorul pentru avion, cablul de încărcare și cablul audio - sunt detaliate cu carcasă de aluminiu asortată și capace de cablu țesute, precum și cu o curea din piele, astfel încât cablurile încurcate să fie de domeniul trecutului.


Specificații tehnice:

 • Sensibilitatea traductorului: 101,5 dB, 1mW @1kHz
 • Gama de frecvențe: 20 - 22.000 Hz
 • Impedanță: 12Ohm +/- 15%
 • Durata de viață a bateriei: până la 38 de ore bluetooth cu ANC; până la 50 de ore bluetooth
 • Timp de încărcare: 2 ore
 • Capacitatea bateriei: 1110 mAh
 • Bluetooth: 5.1
 • Codecuri: SBC, AAC, aptx™ Adaptive
 • Asistent vocal: Siri*
 • Intrări: USB-C pentru încărcare, jack de 3,5 mm
 • *Amazon Alexa, Google Voice Assistant și Xiaowei vor fi acceptate la sfârșitul anului 2021.

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Bluetooth
Da
Tip de căști
Clip on
Tipul de conecatre
Fără fir
Microfon
Da
Reducere activă a zgomotului (ANC)
Da

A doua generație subțire a Beosound A1 este o nouă încarnare a boxei portabile iconice și puternice, care oferă o interfață de utilizator îmbunătățită și o funcționalitate așteptată. În centrul boxei se află Bang & Olufsen Signature Sound, susținut de tehnologia Bluetooth adaptivă aptX.


Portabilitate excelentă

Sunet incomparabil cu dimensiunea

Gata de apel

NORDIC ICE - ediție limitată disponibilă pentru o perioadă limitată de timp!

SUNETUL CARE ÎȘI SCHIMBĂ DIMENSIUNEA

Un sunet pe care veți dori să îl împărtășiți

Beosound A1 are suficient volum pentru a umple o cameră întreagă și depășește cu mult dimensiunile sale. Dispune de cel mai mare woofer pe care îl veți găsi la un difuzor compact de acest tip, oferind basuri clare și o dinamică excelentă. Iar forma sa circulară răspândește sunetul în toate direcțiile, astfel încât toată lumea se poate alătura.

Întotdeauna elegant.

Aluminiu neted, perforat. Piele impermeabilă de înaltă calitate. Și aproape un secol de experiență. Beosound A1 este o boxă atractivă, care iese în evidență, dar se integrează în mediul înconjurător.

CEA MAI BUNĂ BATERIE DIN CLASA SA

Timp îndelung pentru a asculta

Timp de redare de până la 18 ore - sunt șanse mari să aveți timp să vă opriți înainte ca Beosound A1 să o facă. În funcție de nivelul de volum, acest mic difuzor poate asigura o petrecere în grădină sau o întâlnire maraton de ore întregi. Fără să piardă o clipă.

TRANSPARENȚĂ CRISTALINĂ

Întotdeauna la datorie

Trei microfoane - poziționate în partea de sus pentru o claritate audio sporită - fac din Beosound A1 difuzorul hands-free perfect pentru apeluri și întâlniri. Iar cu ajutorul asistentului vocal Alexa, interacțiunea este acum și mai ușoară: puteți alege o melodie, vă puteți planifica ziua sau puteți verifica starea vremii fără să ridicați un deget.

CONEXIUNE FIABILĂ

Fără informații neclare

Fidelitate muzicală? Este vorba despre o conexiune continuă și robustă. Beosound A1 dispune de Bluetooth 5.1, ceea ce înseamnă o conexiune mai bună și un consum mai mic de energie. Iar cu Microsoft Swift Pair și Google Fast Pair vă puteți conecta la dispozitivele dvs. și mai rapid.

PARTNER DE SUNET

De la piscină la penthouse

Luați-o cu dvs. oriunde mergeți. Sau agățați-o pe perete. Beosound A1 este conceput pentru a vă însoți în deplasare și pentru a se potrivi oriunde. De la gătitul în bucătărie la gătitul la soare, designul complet rezistent la praf și apă IP67 înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la emoțiile și stropii din viață.

Cele mai importante caracteristici:

 • Calitate excelentă a sunetului cu aptX Adaptive.
 • Rezistent la apă și praf conform standardului IP67.
 • Un partener de birou plăcut din punct de vedere estetic, cu capacități telefonice excelente.
 • Asistent vocal Alexa încorporat.
 • Până la 18 ore de autonomie a bateriei la niveluri de volum obișnuite.

Informații tehnice:

 • Dimensiuni (mm): 133 W x 46 H x 133 D
 • Greutate: 558 g
 • Plasament: Perete sau masă / raft
 • Dimensiunea recomandată a camerei: 5-30 m2

Specificații:

 • Configurația difuzoarelor: 1 x 3,5" driver mid-woofer, 1 x 3/5" driver tweeter
 • Două amplificatoare clasa D de 30 W, câte unul pentru fiecare driver
 • Direcția sunetului: 360 de grade
 • Răspunsul în frecvență: 55-20.000Hz (-10dB)
 • Volum maxim @ 1M (SPL): 92dB
 • Volumul de bas @ 1M (SPL): 62dB
 • Codecuri wireless: AAC, aptX Adaptive
 • Împerechere stereo : Da, doar între două Beosound A1 din a doua generație
 • Redare multipunct : Da, între până la 2 dispozitive
 • EQ: Cinci presetări complet personalizabile disponibile în aplicația Bang & Olufsen
 • Certificare IP : IP67
 • Durata de viață a bateriei: 18 ore (volum tipic de ascultare)
 • Dimensiunea bateriei: 3000 mAh
 • Consumul de energie: Tipic: 5 W, în așteptare: 0.12 W
 • Alimentare: 5V DC / 3A prin intermediul conectorului USB-C
 • Timp de încărcare: 2,75 ore la o încărcare de 5V - 3A
 • Indicator de încărcare: Da
 • Conectivitate: Bluetooth versiunea 5.1
 • Intrări / ieșiri USB: USB-C pentru încărcare, hands-free și streaming
 • Difuzor: Da, trei microfoane încorporate
 • Asistent vocal: Amazon Alexa
 • Împerechere rapidă: Apple Fast Pair, Google Fast Pair, Microsoft Swift Pair
 • Conținutul pachetului: a doua generație Beosound A1, ghid de pornire rapidă, cablu USB-C la USB-A, 1,25 m

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult

5 alte produse din aceeași categorie: