Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști fără fir cu ANC BEOPLAY HX

   BANG & OLUFSEN

   2.499,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Căști ANC elegante pentru o experiență uimitoare. Dispun de tehnologia exclusivă de anulare activă a zgomotului ANC adaptivă, fabricată din cele mai bune materiale, concepută pentru un confort de lungă durată și pentru a oferi o calitate excepțională a sunetului.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Sunetul tău. Spațiul tău.

   Cu cea mai recentă generație de anulare activă adaptivă a zgomotului, căștile Beoplay HX elimină eficient zgomotul ambiental. Materialele de înaltă calitate și designul bine ajustat asigură o izolare eficientă a sunetului, astfel încât să vă puteți păstra experiența de ascultare pentru dumneavoastră - ideal atunci când lucrați de acasă și nu doriți să vă deranjați familia. Patru microfoane dedicate asigură o claritate optimă a sunetului atunci când trebuie să efectuați un apel.


   SUNETUL PERFECT

   Creați-vă propriul peisaj sonor

   Beoplay HX sunt fin reglate de inginerii noștri de top din industrie pentru a vă asigura că vă auziți muzica așa cum a vrut artistul. Driverele personalizate de 40 mm cu magneți de neodimum oferă o experiență de ascultare precisă și captivantă. De asemenea, vă puteți personaliza profilul de sunet cu ajutorul aplicației BeoSonic din aplicația Bang & Olufsen și puteți modifica nivelurile ANC în funcție de nevoile dvs., oriunde v-ați afla.


   CREATE PENTRU A FI PURTATE

   Confort pe termen lung

   Proiectate pentru o purtare ușoară și de lungă durată, căștile Beoplay HX sunt construite pentru o experiență de ascultare confortabilă. Banda pentru căști are o zonă centrală de confort pentru a reduce presiunea și a prelungi durata de purtare, în timp ce pernuțele moi din piele de miel și spumă cu memorie pentru urechi vă înconjoară ușor fața. Materialele au fost alese pentru nivelul ridicat de confort pe care îl oferă, precum și pentru durabilitatea lor.


   SUNET

   Sunet excelent și claritate perfectă a apelurilor

   Basul și acuturile bine echilibrate, combinate cu un sunet clar în gama de frecvențe medii, înseamnă că vă puteți bucura de muzică așa cum a vrut artistul cu Beoplay HX. Iar cu cele patru microfoane sensibile și tehnologia de formare a fasciculului, puteți fi sigur că fiecare conversație va fi foarte clară.


   COMUNICARE

   Conexiuni optimizate

   Beoplay HX oferă conectivitate rapidă, puternică și stabilă prin Bluetooth 5.1. Cu funcții precum Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair și Made for iPhone (MFi), procesul de configurare este ușor pentru toate tipurile de dispozitive. Conectivitatea multipunct vă permite să vă conectați la două dispozitive în același timp, în timp ce comenzile rafinate asigură o utilizare intuitivă.


   ACUMULATOR

   Productivitate crescută

   Depășind limitele performanței bateriei căștilor ANC, Beoplay HX oferă o experiență de ascultare mai lungă cu o singură încărcare. Bucurați-vă de până la 35 de ore de redare atunci când sunt activate atât Bluetooth, cât și ANC, și de până la 40 de ore atunci când este activat doar Bluetooth.


   Cele mai importante caracteristici:

   Tipul transductorului:

   • transductor electrodinamic din titan cu magneți de neodimiu, diametru 40 mm

   Impedanță:

   • 24 Ohm ±15%

   Răspunsul în frecvență:

   • 20 – 22 000 Hz

   Durata de viață a bateriei:

   • Până la 35 de ore cu Bluetooth și anulare activă adaptivă a zgomotului; până la 40 de ore cu Bluetooth

   Codecuri audio:

   • aptX™ Adaptive, AAC, SBC

   Bluetooth:

   • Bluetooth 5.1, rază de acțiune de 12 metri, memorie pentru până la 8 dispozitive

   Certificate:

   • Google Fast Pair, Made for iPhone (MFi), Microsoft Swift Pair

   Pachetul conține:

   • Căști Beoplay HX, cablu USB-A la USB-C de 1,25 m, cablu audio de 3,5 mm, husă de transport din pânză, ghid de pornire rapidă

   BANG & OLUFSEN
   BEOPLAY HX TIMBER
   5705260089219
   6 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   6 alte produse din aceeași categorie: