Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști On-Ear AH-D9200

   DENON

   8.499,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Ultimele produse in stoc

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Căștile inovatoare de la Denon sunt o propunere pentru cei care caută un model ușor, durabil și cu design excepțional . Este un adevărat tratament pentru fanii soluțiilor inovatoare. Modelul AH-D9200 este realizat din lemn atent selectat, adică bambus japonez. Căștile arată extrem de elegant, deoarece combină elemente din lemn cu aluminiu turnat și piele. Acestea fac parte din seria extrem de populară și luxoasă  Wood Series de la Denon.
   Inginerii experimentați și specializați au lucrat la calitatea dispozitivului. Datorită cunoștințelor și experienței, a fost posibilă crerea căștilor perfecte care să garanteze un sunet clar și expresiv. Cele mai noi tehnologii fac ca ascultarea melodiilor preferate să fie doar o plăcere. Calitatea sunetului este la cel mai înalt nivel, indiferent dacă ascultăm muzică acasă sau în exterior. Tipul melodiilor redate este, de asemenea, irelevant, deoarece căștile Denon asigură un sunet clar chiar și în cazul basului scăzut.
   Este important să menționăm că materialul din care au fost efectuate "bambus" nu a fost folosit din întâmplare. Au proprietăți anti-rezonanță, deci amortizează orice undă nedorită care ar putea interfera cu ascultarea muzicii. Difuzoarele FreeEdge concepute de marca Denon sunt responsabile pentru eliminarea efectivă a rezonanței diafragmei. Construcția lor a fost proiectată în așa fel încât utilizatorul să se poată bucura de un sunet clar, fără zgomot persistent sau distorsionări.
   Căștile vin cu un cablu de 3 m lungime cu un conector de 6,3 mm și un cablu 1,3 m lungime cu un conector de 3,5 mm. Primul este perfect pentru a asculta muzică în confortul propriei case. Un cablu mai scurt este ideal atunci când utilizați căștile în afara casei. În plus, obținem o carcasă solidă și practică care va proteja în mod cuprinzător căștile de daune în timpul transportului. Setul include și o cârpă de curățat.

   O realizare manuală cu precizie. Fiecare detaliu este complet rafinat, ceea ce îi va încânta chiar și pe cei mai pretențioși.
   - Combinație neobișnuită de materiale. Construcția din lemn din bambus japonez nu numai că arată minunat, dar are și proprietăți anti-rezonanță.
   - Pickup-uri FreeEdge unice, concepute pentru sunetul cel mai pur, fără imperfecțiuni. Magneții extrem de puternici sunt responsabili de eliminarea distorsiunilor.
   - Comoditate perfectă pentru utilizatori. Căștile au o spumă cu memoria formei urechilor, datorită căreia nu alunecă în timpul utilizării (chiar și în mișcare).
   - Greutate redusă, ceea ce duce la un confort ridicat de utilizare.
   - Două cabluri de lungimi diferite, datorită cărora puteți ajusta căștile la condițiile de funcționare.
   - O carcasă universală, de înaltă rezistență și o cârpă practică de curățat.

   DENON
   AHD9200EM
   4951035067109
   1 Obiect

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   Tip de căști
   Over Ear
   Închise
   Tipul de conecatre
   Cu fir

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: