Căști In-Ear BEOPLAY EQ
   Căști In-Ear BEOPLAY EQ
   Căști In-Ear BEOPLAY EQ
   Căști In-Ear BEOPLAY EQ
   Căști In-Ear BEOPLAY EQ

   Căști In-Ear BEOPLAY EQ

   1.699,00 lei
   2.099,00 lei
   cu TVA
   Economisește 400,00 lei

   Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 1.699,00 lei

   Vezi istoricul prețurilor

   Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

   00
   day
   :
   00
   hour
   :
   00
   min
   :
   00
   sec
   Culoare :
   Cantitate

   Disponibil

   Bang & Olufsen prezintă Beoplay EQ, primele căști intraauriculare cu adevărat wireless cu sistem de anulare activă adaptivă a zgomotului, eliminând în mod eficient zgomotul ambiental și permițându-vă să vă cufundați complet în sunetul caracteristic Bang & Olufsen.

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

   Creează-ți un moment de liniște

   Ia-ți un moment pentru a te pune în surdină atunci când casa este agitată. Anularea activă adaptivă a zgomotului compensează zgomotul de fond, în timp ce adaptarea în ureche reduce în mod pasiv interferențele. Mici și ușoare, căștile intraauriculare Beoplay EQ sunt suficient de confortabile pentru a fi purtate chiar și atunci când stai cu capul pe pernă. Bucurați-vă de liniște și pace ori de câte ori aveți cea mai mare nevoie sau experimentați adevărata calitate a albumelor dvs. preferate, fără distorsiuni.

   SUNET

   Sunet autentic

   Căști intraauriculare cu anulare a zgomotului Bang & Olufsen Signature Sound, reglate de ingineri de sunet renumiți. Bucurați-vă de un sunet puternic, autentic, oferit de un nou driver electrodinamic de 6,88 mm. Sunetul puternic este îmbunătățit cu anularea pasivă a zgomotului, care poate fi personalizată.

   ANC

   Căști cu anulare adaptivă a zgomotului

   Tehnologia adaptivă ANC și tehnologia acustică asigură o performanță stabilă pentru o liniște totală, un sunet autentic și conversații clare, fără distragere a atenției. Compensând o varietate de zgomote de fond, Beoplay EQ oferă o adevărată imersiune audio fără fir, oriunde v-ați afla.

   CONECTIVITATE

   Conexiuni fără cusur

   Pentru o experiență de ascultare cu adevărat wireless, Beoplay EQ suportă o varietate de opțiuni de streaming, inclusiv Bluetooth 5.2. Consumul de energie ultra-redus și tehnologia avansată asigură conexiuni mai stabile cu un consum mai mic al bateriei, astfel încât puteți rămâne conectat mai mult timp.

   NORDIC ICE

   Ediție limitată disponibilă pentru o perioadă limitată de timp!

   Cumpărați acum

   BATERIA

   Încărcare fără fir

   Bateria avansată asigură până la 20 de ore de redare sau 6,5 ore cu ANC, iar funcția de încărcare rapidă permite două ore suplimentare de redare după o încărcare de doar 20 de minute.

   MATERIALE

   Materiale de înaltă calitate

   Fabricat din materiale premium durabile, inclusiv aluminiu anodizat și o carcasă texturată rezistentă la transpirație. Încărcătorul compact din aluminiu are o bază cauciucată optimizată pentru încărcarea Qi.

   DESIGN

   Ergonomie elegantă

   Căștile Beoplay EQ au un design ergonomic pentru o potrivire confortabilă. Vârfurile interschimbabile de diferite dimensiuni vă permit să vă adaptați la ureche. Interfața tactilă din aluminiu oferă acces ușor la funcții.

   MUNCA DE ACASĂ

   Libertatea de a lucra oriunde

   Rămâneți conectat cu 6 microfoane și tehnologia de formare a fasciculului direcțional, lider pe piață, pentru conversații clare. Deplasați-vă liber prin casă în timp ce efectuați apeluri telefonice importante cu modul "mâini libere" sau participați la o conferință video, rămânând în același timp conștienți de mediul înconjurător cu modul "transparență". Bateria de lungă durată vă urmărește pas cu pas, iar atunci când aveți nevoie de mai mult timp, o încărcare rapidă de douăzeci de minute vă va oferi încă două ore de joc.

   SPECIFICAȚII TEHNICE:

   • transductoare: electrodinamice, diametru 6,8 mm
   • impedanță: 17 Ohmi +/- 2.55 @ 1KHz
   • răspuns în frecvență: 20 - 22.000 Hz
   • Bluetooth: Bluetooth 5.2, rază de acțiune de 10 metri, memorie pentru până la 8 dispozitive asociate (conectare la unul singur pe rând)
   • codecuri: aptXTM Adaptive, AAC, SBC
   • certificări: Realizat pentru iPhone (MFi), Microsoft Swift Pair, suport pentru interfața Apple Watch
   • REDUCEREA ZGOMOTULUI: Anulare activă a zgomotului (cel mai eficient cu căștile COMPLY™ Isolation din seria 200)
   • Durata de viață a bateriei: până la 6,5 ore cu ANC activat; până la 7,5 ore cu ANC dezactivat
   • Carcasă de încărcare: capacitate de 340 mAh, două încărcări cu o durată de redare de până la 20 de ore* - o încărcare în căști și două încărcări suplimentare în carcasa de încărcare complet încărcată cu redare AAC
   • Timp de încărcare: căști 1,5 ore în carcasa de încărcare pentru încărcare completă; încărcarea timp de 20 de minute oferă până la 2 ore de redare.
   • USB-C: 1 oră și 40 de minute pentru încărcarea completă a carcasei.
   • Fără fir (Qi): 1 oră și 50 de minute pentru încărcarea completă a carcasei.
   • Inclus: căști, carcasă de încărcare wireless, cablu USC-A/USB-C de 0,5 m, căști COMPLY™ Sport 200 de mărime medie, căști din silicon (4 bucăți), ghid de pornire rapidă
   • greutate: cască stângă: 8g, cască dreaptă: 8g, carcasă de încărcare: 50g

   BANG & OLUFSEN
   BEOPLAYEQ BLACK
   10 Produse

   Referințe specifice

   ean13
   5705260089349
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie:

   Căști In-Ear BEOPLAY EQ

   1.699,00 lei
   2.099,00 lei
   cu TVA
   Economisește 400,00 lei