Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști in-ear fără fir cu ANC LIBERTY 3 PRO

   SOUNDCORE

   799,00 lei
   649,00 leiEconomisește 150,00 lei
   cu TVA

   Vezi istoricul prețurilor

   Lowest price in the last 30 days

   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Reducerea personalizată a zgomotului: reducerea standard a zgomotului ajustează zgomotul doar pe baza datelor. HearID ANC vă analizează urechile și nivelurile de presiune din urechi pentru a crea un profil personalizat care optimizează reducerea zgomotului și reduce sunetele exterioare.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Liberty 3 Pro

   Cele mai populare căști in-ear

   Sunetul revoluționar al modelului Liberty 3 Pro primește recenzii entuziaste din partea presei, YouTuberilor și a clienți deopotrivă.

   "Distincția "Best of Innovation"

   "Liberty 3 Pro este o pereche de căști in-ear cu un sunet uimitor"

   "Sunetul este la fel ca la alte căști care costă mai mult"

   "acesta va fi începutul unui trend"

   ACAA 2.0

   Sunet revoluționar

   Cea mai recentă generație a tehnologiei noastre revoluționare cu difuzor coaxial oferă un sunet armonios, cu o acuratețe precisă și chiar mai multe detalii.

   Transparență în multiple moduri

   Ascultă cât vrei!

   Selectați Complet transparent pentru a lăsa să pătrundă tot zgomotul ambiental. Modul Vocal reduce zgomotul de frecvență joasă și amplifică vocile, în timp ce Enhanced Vocal* crește și mai mult volumul vocilor.

   Technologia LDAC

   Liberty 3 Pro suportă tehnologia LDAC pentru sunet wireless Hi-Res Audio certificat. Se transferă de trei ori mai multe date de pe dispozitiv pe căști, pentru a păstra până la ultimul detaliu al melodiei tale.

   HearID Sound

   HearID Sound analizează modul în care auziți muzica pentru a crea un profil de sunet personalizat, adaptat exact la urechile dumneavoastră. De asemenea, poate fi aplicat tuturor setărilor preferate de egalizare pentru o mai mare personalizare.

   3D Surround Sound

   Puneți-vă în centrul unui sunet surround 3D expansiv pentru a vă cufunda în filme, jocuri și multe altele. Algoritmul Soundcore 3D Surround Soundcore procesează datele audio în timp real pentru a extinde câmpul sonor și a optimiza spațiul dintre diferitele elemente audio.

   Aplicația Soundcore

   Personalizați-vă căștile

   Controlați complet Liberty 3 Pro, comutați între diferite setări EQ și profiluri de reducere a zgomotului, ajustați comenzile tactile și multe altele.

   Comenzi configurabile

   Personalizați controlul tactil de pe fiecare telefon pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.

   Manager Bluetooth

   Stocați până la 7 dispozitive și selectați-le pe cele două pe care doriți să le utilizați pentru conexiunea multipunct curentă, pentru mai multă comoditate.

   Diferite moduri de egalizator

   Găsiți setările de sunet perfecte pentru urechile dumneavoastră. Creați-vă propriul profil de egalizare, alegeți din 22 de setări de gen diferite sau selectați un egalizator creat de producătorii noștri audio premiați cu GRAMMY.

   HearID ANC

   ADAPTATE LA DUMNEAVOASTRĂ ȘI LA MEDIUL DUMNEAVOASTRĂ

   HearID ANC este un sistem activ de reducere a zgomotului care se adaptează nu numai la nivelul de zgomot din jurul dumneavoastră, ci și la urechile dumneavoastră. Tehnologia noastră patentată HearID examinează modul în care sunetul se deplasează în urechi, precum și nivelurile de presiune în ureche. Acesta creează apoi un profil care optimizează reducerea zgomotului pentru dumneavoastră, urechile dumneavoastră și mediul înconjurător.

   SOUNDCORE
   LIBERTY 3 PRO WHITE
   139 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: