Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
  • Lichidare de stoc!

  Căști fără fir LIBERTY AIR 2

  SOUNDCORE

  399,00 lei
  299,00 leiEconomisește 100,00 lei
  cu TVA
  Culoare
  Cantitate

  Disponibil

  Soundcore Liberty Air 2 - Căști intraauriculare cu adevărat wireless, cu conductori de diamant, 4 microfoane și sistem de anulare a zgomotului Uplink.

  Atenție: Timpul de livrare estimat este de 2-4 zile lucrătoare

  • Garanție până la 5 aniGaranție până la 5 ani
  • Livrare gratuită de la 499 de leiLivrare gratuită de la 499 de lei
  • Garanția de returnare 14 zile Garanția de returnare 14 zile

  Căștile fără fir LIBERTY AIR 2 de la Soundcore este un model echipat cu amplificatoare cu diamante. Acestea reduc sensibilitatea dispozitivului la influența negativă a factorilor externi.


  Acest model este extrem de ușor și, prin urmare, confortabil în utilizarea zilnică. Reducerea greutății a fost posibilă prin utilizarea unor tehnologii inovatoare. Producătorul a urmărit ca aceste căști să fie confortabile și durabile în același timp. Este sigur că acestea vor rămâne în stare impecabilă timp de mulți ani.


  Cea mai nouă tehnologie

  Căștile fără fir LIBERTY AIR 2 de la Soundcore vă permit atât să ascultați muzică, cât și să efectuați apeluri. Merită menționat faptul că fiecare cască este echipată cu un microfon separat. 


  Trebuie să știți că acest model are în total patru microfoane cu anulare a zgomotului. Datorită acestui fapt, sunetul este lipsit de interferențe. Acest lucru contribuie la confortul de utilizare. 


  Modelul LIBERTY AIR 2 de la Soundcore este considerat a fi foarte universal, astfel încât poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior.  Până la 28 de ore de redare continuă

  Avantajul căștilor fără fir Soundcore LIBERTY AIR 2 este că acestea funcționează mult timp. Astfel, nu trebuie să ne facem griji că acestea refuză să funcționeze în cel mai puțin așteptat moment. 


  După o încărcare completă, acestea vor funcționa timp de 7 ore


  Carcasa de încărcare ne permite să prelungim acest timp până la 28 de ore. Dacă acestea se descarcă, este suficient să le puneți pe încărcătorul fără fir.  Timp de functiune extins

  Când nu mai aveți timp și nu mai aveți baterie, încărcați căștile fără fir în carcasă timp de 10 minute și bucurați-vă de 2 ore de distracție.


  Control total prin atingere

  Folosiți căștile pentru a controla muzica, apelurile, pentru a activa asistenții vocali și chiar pentru a porni/opri aparatul.


  Trib Mono/Stereo

  Este suficient să scoateți una dintre căști din carcasa de încărcare pentru a intra automat în modul mono sau să le scoateți pe ambele pentru sunet stereo.


  Sunet echilibrat de diamant (Diamond-Enhanced Sound)

  Amplificatoarele extrem de ușoare, dar rigide, acoperite cu diamante, produc sunet cu cea mai mare precizie.


  Cristal-Clear Calls

  Căștile wireless adevărate Liberty Air 2 au 4 microfoane încorporate cu tehnologie de anulare a zgomotului cVc - perfecte pentru a lucra de acasă sau pentru a participa la teleconferințe.


  Soundcore App

  Folosiți aplicația pentru a vă îmbunătăți experiența de ascultare - alegeți dintre cele 22 de setări ale egalizatorului, utilizați HearID pentru a vă crea propriul profil de sunet personalizat sau personalizați complet egalizatorul. Alte caracteristici includ controale reglabile în interiorul urechii și actualizări ușoare ale dispozitiului.


  Extrem de compact

  Carcasa de încărcare mică Liberty Air 2 este concepută pentru a se potrivi cu ușurință în aproape orice buzunar sau geantă.


  Accesorii Multiple

  Carcasă de încărcare cu autonomie de 28 de ore, căști XS/S/M/M/L/XL și un cablu USB-C pentru o încărcare convenabilă a carcasei.


  Fixare simplă și sigură

  Obțineți încredere și satisfacție în doar 3 pași. Pentru cea mai bună calitate a apelurilor, asigurați-vă că microfonul este îndreptat spre gură.


  Avantaje:

  Sunet îmbunătățit cu diamante: căștile wireless Liberty Air 2 folosesc o structură de diamant ultraușoară, dar rigidă, pentru a crea o cupolă de difuzor care își păstrează rigiditatea chiar și atunci când vibrează la frecvențe înalte. Driverele Diamond măresc lățimea de bandă de frecvență a sunetului cu 15% și oferă de două ori mai mult bas.


  4 microfoane cu reducere a zgomotului de urcare cVc 8.0: Fiecare telefon este prevăzut cu două microfoane care utilizează cea mai recentă tehnologie de anulare a zgomotului cVc 8.0. Atunci când efectuați un apel, zgomotul ambiental este redus cu 60%, iar vocea dvs. este păstrată în proporție de 95%, astfel încât să sune mai tare și mai clar la celălalt capăt al firului.


  Până la 28 de ore de redare: o singură încărcare asigură 7 ore de ascultare, în timp ce încărcarea din carcasă o extinde la 28 de ore de redare. Atunci când carcasa trebuie încărcată, puneți-o pur și simplu pe încărcătorul wireless.


  Tehnologia HearID: efectuați un test pentru a crea un set personalizat de setări de egalizare optimizate pentru urechile dumneavoastră. HearID cartografiază sensibilitatea dumneavoastră auditivă pe mai multe frecvențe și analizează inteligent rezultatele pentru a vă oferi o experiență de ascultare cu adevărat personalizată.


  Conectare într-un singur pas și conectivitate Bluetooth 5.0: căștile wireless Liberty Air 2 utilizează Bluetooth 5.0 pentru o conexiune rapidă, puternică și extrem de stabilă


  SOUNDCORE
  LIBERTY AIR2 BLACK_2
  412 Produse

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni
  Bluetooth
  Da
  Tip de căști
  In ear
  Tipul de conecatre
  Fără fir
  Microfon
  Da

  Referințe specifice

  ean13
  848061061444

  Produs nou
  Citiți mai mult

  10 alte produse din aceeași categorie: