Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști fără fir LIBERTY AIR 2

   SOUNDCORE

   299,00 lei
   222,00 leiEconomisește 77,00 lei
   cu TVA

   Vezi istoricul prețurilor

   Lowest price in the last 30 days

   Culoare
   Cantitate

   Momentan stoc epuizat

   Soundcore Liberty Air 2 - Căști intraauriculare cu adevărat wireless, cu conductori de diamant, 4 microfoane și sistem de anulare a zgomotului Uplink.

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Căștile fără fir LIBERTY AIR 2 de la Soundcore este un model echipat cu amplificatoare cu diamante. Acestea reduc sensibilitatea dispozitivului la influența negativă a factorilor externi.

   Acest model este extrem de ușor și, prin urmare, confortabil în utilizarea zilnică. Reducerea greutății a fost posibilă prin utilizarea unor tehnologii inovatoare. Producătorul a urmărit ca aceste căști să fie confortabile și durabile în același timp. Este sigur că acestea vor rămâne în stare impecabilă timp de mulți ani.

   Cea mai nouă tehnologie

   Căștile fără fir LIBERTY AIR 2 de la Soundcore vă permit atât să ascultați muzică, cât și să efectuați apeluri. Merită menționat faptul că fiecare cască este echipată cu un microfon separat. 

   Trebuie să știți că acest model are în total patru microfoane cu anulare a zgomotului. Datorită acestui fapt, sunetul este lipsit de interferențe. Acest lucru contribuie la confortul de utilizare. 

   Modelul LIBERTY AIR 2 de la Soundcore este considerat a fi foarte universal, astfel încât poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior.

   Până la 28 de ore de redare continuă

   Avantajul căștilor fără fir Soundcore LIBERTY AIR 2 este că acestea funcționează mult timp. Astfel, nu trebuie să ne facem griji că acestea refuză să funcționeze în cel mai puțin așteptat moment. 

   După o încărcare completă, acestea vor funcționa timp de 7 ore

   Carcasa de încărcare ne permite să prelungim acest timp până la 28 de ore. Dacă acestea se descarcă, este suficient să le puneți pe încărcătorul fără fir.

   Timp de functiune extins

   Când nu mai aveți timp și nu mai aveți baterie, încărcați căștile fără fir în carcasă timp de 10 minute și bucurați-vă de 2 ore de distracție.

   Control total prin atingere

   Folosiți căștile pentru a controla muzica, apelurile, pentru a activa asistenții vocali și chiar pentru a porni/opri aparatul.

   Trib Mono/Stereo

   Este suficient să scoateți una dintre căști din carcasa de încărcare pentru a intra automat în modul mono sau să le scoateți pe ambele pentru sunet stereo.

   Sunet echilibrat de diamant (Diamond-Enhanced Sound)

   Amplificatoarele extrem de ușoare, dar rigide, acoperite cu diamante, produc sunet cu cea mai mare precizie.

   Cristal-Clear Calls

   Căștile wireless adevărate Liberty Air 2 au 4 microfoane încorporate cu tehnologie de anulare a zgomotului cVc - perfecte pentru a lucra de acasă sau pentru a participa la teleconferințe.

   Soundcore App

   Folosiți aplicația pentru a vă îmbunătăți experiența de ascultare - alegeți dintre cele 22 de setări ale egalizatorului, utilizați HearID pentru a vă crea propriul profil de sunet personalizat sau personalizați complet egalizatorul. Alte caracteristici includ controale reglabile în interiorul urechii și actualizări ușoare ale dispozitiului.

   Extrem de compact

   Carcasa de încărcare mică Liberty Air 2 este concepută pentru a se potrivi cu ușurință în aproape orice buzunar sau geantă.

   Accesorii Multiple

   Carcasă de încărcare cu autonomie de 28 de ore, căști XS/S/M/M/L/XL și un cablu USB-C pentru o încărcare convenabilă a carcasei.

   Fixare simplă și sigură

   Obțineți încredere și satisfacție în doar 3 pași. Pentru cea mai bună calitate a apelurilor, asigurați-vă că microfonul este îndreptat spre gură.

   Avantaje:

   Sunet îmbunătățit cu diamante: căștile wireless Liberty Air 2 folosesc o structură de diamant ultraușoară, dar rigidă, pentru a crea o cupolă de difuzor care își păstrează rigiditatea chiar și atunci când vibrează la frecvențe înalte. Driverele Diamond măresc lățimea de bandă de frecvență a sunetului cu 15% și oferă de două ori mai mult bas.

   4 microfoane cu reducere a zgomotului de urcare cVc 8.0: Fiecare telefon este prevăzut cu două microfoane care utilizează cea mai recentă tehnologie de anulare a zgomotului cVc 8.0. Atunci când efectuați un apel, zgomotul ambiental este redus cu 60%, iar vocea dvs. este păstrată în proporție de 95%, astfel încât să sune mai tare și mai clar la celălalt capăt al firului.

   Până la 28 de ore de redare: o singură încărcare asigură 7 ore de ascultare, în timp ce încărcarea din carcasă o extinde la 28 de ore de redare. Atunci când carcasa trebuie încărcată, puneți-o pur și simplu pe încărcătorul wireless.

   Tehnologia HearID: efectuați un test pentru a crea un set personalizat de setări de egalizare optimizate pentru urechile dumneavoastră. HearID cartografiază sensibilitatea dumneavoastră auditivă pe mai multe frecvențe și analizează inteligent rezultatele pentru a vă oferi o experiență de ascultare cu adevărat personalizată.

   Conectare într-un singur pas și conectivitate Bluetooth 5.0: căștile wireless Liberty Air 2 utilizează Bluetooth 5.0 pentru o conexiune rapidă, puternică și extrem de stabilă

   SOUNDCORE
   LIBERTY AIR2 BLACK_2
   848061061444

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Bluetooth
   Da
   Tip de căști
   In ear
   Tipul de conecatre
   Fără fir
   Microfon
   Da

   Nou
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: