Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
  • Lichidare de stoc!

  Căști fără fir LIBERTY

  SOUNDCORE

  369,00 lei
  199,00 leiEconomisește 170,00 lei
  cu TVA

  Vezi istoricul prețurilor

  Cantitate

  Disponibil

  Căștile fără fir LIBERTY de la Soundcore au fost create prin utilizarea tehnologiilor moderne. Este un model emblematic, care se caracterizează prin versatilitate și fiabilitate ridicată. Acestea sunt caracterizate de o greutate redusă, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul de utilizare. Un avantaj incontestabil este, de asemenea, depozitarea ușoară. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la deteriorarea accidentală a echipamentului. Este suficient să le aruncați într-un rucsac sau într-o geantă de mână.

  Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

   

  Până la 5 ani Garanție

   

  Livrare gratuită de la 499 de lei!

   

  45 zile pentru retur

  Material plastic robust

  Căștile fără fir LIBERTY de la Soundcore sunt fabricate din materiale durabile, ceea ce le face să fie o investiție care se amortizează la maximum. Trebuie remarcat faptul că acestea sunt echipate cu o baterie foarte rezistentă, care, atunci când este complet încărcată, funcționează 8 ore.

  După acest timp, putem folosi cablul de încărcare sau carcasa, care asigură până la 100 de ore de redare neîntreruptă. Acesta este un adevărat deliciu pentru cei cărora le place să asculte muzică nu numai acasă. Sistemul fiabil de conectare elimină riscul de întrerupere a redării.

  Design Atractiv

  Căștile fără fir LIBERTY de la Soundcore impresionează prin designul său modern. Acest model este întreținut într-un stil modern. Trebuie remarcat faptul că aici se utilizează reducerea activă a zgomotului.

  Transductoarele elimină toate zgomotele care ar putea să vă perturbe plăcerea de a asculta piesele preferate. LIBERTY by Soundcore este echipat cu pernuțe ergonomice, care nu alunecă din urechi în timpul utilizării. În plus, acestea se adaptează la utilizator, ceea ce reprezintă, de asemenea, un mare avantaj.

  Specificații tehnice:

  Tehnologie audio de pionierat: amplificatoare din grafen, sunet cu claritate și frecvențe înalte superbe. Căștile asortate oferă izolare fonică pentru un bas mai profund și o mai bună izolare a zgomotului

  100 de ore de muzică: obțineți până la 8 ore de redare de la o singură încărcare și creșteți-o la 100 cu carcasa de încărcare inclusă

  Tehnologia Grip Fit: căștile cu design ergonomic se potrivesc sigur și confortabil în urechi

  Bluetooth 5: bucurați-vă de muzică fără sărituri datorită conexiunii Bluetooth Liberty ultraputernice Liberty Bluetooth

  utilizare fără complicații: o singură operațiune de împerechere "push-and-go" conectează instantaneu Liberty la dispozitivul dvs., iar prin simpla atingere a unui buton se activează asistentul inteligent al telefonului dvs.

  SOUNDCORE
  LIBERTY BLACK
  0848061009934
  5 Produse

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni
  Bluetooth
  Da
  Tip de căști
  In ear
  Tipul de conecatre
  Fără fir
  Microfon
  Da

  Nou
  Citiți mai mult

  Clienții au mai cumpărat:

  10 alte produse din aceeași categorie: