Netatmo DOORBELL Sonerie smart video
      Netatmo DOORBELL Sonerie smart video
      Netatmo DOORBELL Sonerie smart video
      Netatmo DOORBELL Sonerie smart video

      Netatmo DOORBELL Sonerie smart video

      1.499,00 lei
      cu TVA
      Cantitate

      Disponibil

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Datorită interfonului video inteligent, puteți răspunde la orice vizită la ușa Dvs. cu ajutorul smartphone-ului , indiferent dacă vă aflați acasă, la serviciu sau în alt capăt a lumii.

      În acest fel, puteți cere curierului să lase un colet sau să vă întâmpinați oaspeții în timp ce sunteți încă în bucătărie pregătind cina pentru ei.
      Păstrați-vă casa în siguranță cu un interfon video inteligent. Datorită funcției sale de detectare a persoanelor, veți primi o notificare instantanee pe smartphone atunci când cineva se află în fața casei dumneavoastră.

      Puteți chiar să speriați oaspeții nedoriți cu ajutorul microfonului și al difuzorului încorporat.

      Interfonul video inteligent înlocuiește butonul de sonerie cu fir existent și se conectează la internet prin Wi-Fi. Pentru a funcționa, trebuie să fie conectat la sonerie și la butonul de sonerie.
      Rezoluția Full HD 1080p oferă o calitate excelentă a imaginii, iar HDR se adaptează la schimbările bruște de iluminare, astfel încât să puteți vedea întotdeauna clar ceea ce se întâmplă în afara casei dvs.
      Interfonul video este complet rezistent la orice condiții meteorologice (ploaie, zăpadă, umiditate), precum și la praf și murdărie, datorită tehnologiei HZO, care constă în acoperirea elementelor dispozitivului cu un strat subțire de substanță specială.
      Protecția non-stop cu viziune nocturnă în infraroșu vă permite să supravegheați vizitatorii la ușă chiar și în întuneric complet.
      Datele dvs. sunt protejate de o conexiune criptată, ceea ce garantează un nivel ridicat de protecție a confidențialității.

      NETATMO
      NDB-EC
      27 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Nou
      Citiți mai mult

      Netatmo DOORBELL Sonerie smart video

      1.499,00 lei
      cu TVA