Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior

      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior

      689,00 lei
      999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 310,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 869,00 lei -180,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      00
      day
      :
      00
      hour
      :
      00
      min
      :
      00
      sec
      Cantitate

      Disponibil

      Produsul este cunoscut și sub numele de Netatmo Welcome.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Netatmo Welcome este o cameră modernă care susține un sistem de monitorizare a locuinței. Dispozitivul utilizează tehnologia de recunoaștere a feței, care reprezintă o inovație și un progres pe piața camerelor inteligente. Netatmo Welcome are capacitatea de a învăța cum să identifice fiecare membru al familiei și poate, de asemenea, să se refere la persoanele recunoscute după nume. Utilizatorul primește o notificare de la dispozitiv atunci când este înregistrată fața unei persoane necunoscute. Camera este configurată și operată cu ajutorul unei aplicații mobile intuitive și gratuite, disponibilă în AppStore și Google Play.

      Utilizarea Netatmo Welcome

      Netatmo Welcome este capabil să semnalizeze imediat sosirea anumitor persoane la domiciliu. De exemplu, atunci când copiii se întorc de la școală, camera îi informează pe părinții lor. Aparatul este foarte util pentru persoanele în vârstă sau pentru cei care beneficiază de îngrijire specială, precum și pentru persoanele care au grijă de aceștia. În același timp, Netatmo Welcome asigură o discreție totală în funcționare. Echipamentul a fost proiectat astfel încât să poată fi configurate setări personalizate pentru fiecare utilizator în parte. Acest lucru permite ca utilizarea sistemului să respecte nevoile individuale de confidențialitate ale fiecăruia.

      Întotdeauna. Oriunde. Pe orice dispozitiv

      Netatmo Welcome este un sistem modern de monitorizare a locuinței cu ajutorul unei camere moderne. Dispozitivul utilizează tehnologia de recunoaștere facială, care reprezintă o inovație și un progres pe piața camerelor inteligente. Netatmo Welcome are capacitatea de a învăța cum să identifice fiecare membru al familiei și poate, de asemenea, să se refere la persoanele recunoscute după nume. Utilizatorul primește o notificare de la dispozitiv atunci când este înregistrată fața unei persoane necunoscute. Camera este configurată și operată cu ajutorul unei aplicații mobile intuitive și gratuite, disponibilă în AppStore și Google Play.

      Aplicarea Netatmo Welcome
      Netatmo Welcome este capabil să semnalizeze imediat sosirea anumitor persoane în casă. De exemplu, atunci când copiii se întorc de la școală, camera îi informează pe părinți despre acest lucru. Dispozitivul este foarte util pentru persoanele în vârstă sau pentru cele care beneficiază de îngrijire specială, precum și pentru persoanele care au grijă de acestea. În același timp, Netatmo Welcome oferă o discreție totală de operare. Hardware-ul este proiectat astfel încât să poată fi configurate setări personalizate pentru fiecare utilizator în parte. Datorită acestui fapt, utilizarea sistemului permite respectarea reciprocă a nevoilor individuale de confidențialitate.

      Funcționarea prin intermediul unei aplicații mobile gratuite permite configurarea extinsă a camerei pentru fiecare profil creat. În acest fel, utilizatorul poate stabili dacă detectarea unei fețe trebuie să declanșeze o alertă, să facă o fotografie sau să înceapă o înregistrare. Sistemul poate, de asemenea, să nu declanșeze nicio acțiune, de exemplu, în absența activării modului activat în timpul absenței membrilor gospodăriei. Netatmo Welcome este capabil să recunoască mai multe fețe simultan într-o singură filmare, înregistrând imagini chiar dacă una dintre ele nu este recunoscută.
      Datele de identificare și înregistrările capturate de Netatmo Welcome nu sunt stocate în cloud, ci pe cardul SD. Pentru a crește și mai mult nivelul de protecție, accesul la dispozitiv prin intermediul smartphone-ului beneficiază de securitatea suplimentară a unei conexiuni criptate. Camera asigură înregistrarea de imagini și clipuri video de înaltă calitate și rezoluție FullHD 1080p. Un standard de imagine adecvat este asigurat și pe timp de noapte, datorită unui LED cu infraroșu extrem de sensibil. Obiectivul are un câmp vizual larg de 130o. Instalarea dispozitivului este foarte ușoară și durează doar câteva minute. Conectarea se face prin Ethernet sau WiFi.
      Monitorizați securitatea locuinței dvs. cu ajutorul unui asistent vocal. Vizualizați clipuri video în aplicația Home Apple și programați scenarii care includ alte dispozitive HomeKit conectate în rețea.

      • tehnologia de recunoaștere a feței
      • imagini de înaltă calitate, rezoluție FullHD 1080p
      • Câmp vizual de 130°.
      • calitate foarte bună a imaginii, inclusiv pe timp de noapte, datorită LED-ului cu infraroșu extrem de sensibil
      • card micro-SD inclus
      • criptarea datelor
      • instalare ușoară - durează doar câteva minute
      • conexiune prin Wi-Fi sau Ethernet
      • Aplicația Netatmo Welcome compatibilă cu dispozitivele cu iOS 8 sau Android 4.3 (sau o versiune ulterioară)

      NETATMO
      NSC01-EU
      80 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Netatmo SMART INDOOR CAMERA Cameră supraveghere de interior

      689,00 lei
      999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 310,00 lei
      00
      day
      :
      00
      hour
      :
      00
      min
      :
      00
      sec