Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC
      Boxă compactă CLASSIC

      Boxă compactă CLASSIC

      3.498,00 lei Preț per pereche

      1.749,00 lei Preț per unitate

      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Produs disponibil cu alte optiuni

      27.05.2024

      Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Wilson Classic se potrivește perfect cu tendințele contemporane, bazându-se pe experiența celor mai bune modele acustice din anii 1960 și 1970. Nu este vorba doar de modă și nostalgie, ci, mai presus de toate, de o întoarcere la principiile soluțiilor dovedite, în care volumul incintelor solide cu un perete frontal larg, driverele eficiente și mari și designul tradițional al crossover-ului sunt fundamentale.

      Wilson Classic este un design clasic cu 3 căi, într-o incintă mare pentru un difuzor de bibliotecă. În acest design, lățimea mai mare a cabinetului ajută la adăugarea unui volum mai mare la frecvențele medii și înalte, oferind un echilibru tonal mult mai bun.

      Difuzorul cu pânză textilă de 1 inch este montat pe o placă frontală mare, dedicată, cu logo-ul distinctiv al mărcii, cu un "W" stilizat din alamă. Dirijorul de mijloc este un design de 5½ inci (130 mm) cu o diafragmă din Kevlar și o construcție rigidă, fără rezonanță, cu coș din aluminiu turnat. Unitatea de woofer este de dimensiuni mari, după standardele moderne, de 8 inci (200 mm), de asemenea din aluminiu, cu o diafragmă din Kevlar.

      Carcasa este fabricată din MDF gros și finisat cu furnir de vinil de cea mai bună calitate, cu o textură distinctă. Sunt disponibile două finisaje de culoare: tradiționalul Black Ash negru, cu granulația lemnului de stejar negru, și unicul Tobacco, care imită perfect culoarea și structura frunzelor de tutun uscate - un maro nobil cu dungi subtile care se încadrează în culoarea aurului vechi. O aromă suplimentară este plăcuța de identificare special creată în culoarea alamei cu logo-ul Wilson în centrul panoului din spate, adăugând o notă retro la designul general. Întreaga parte frontală a difuzorului este închisă de o ramă neagră realizată dintr-un material neutru din punct de vedere acustic, cu o textură plăcută și delicată, montată magnetic pe carcasă.

      În partea din spate a carcasei se află două porturi Dual Bass Reflex cu diametrul și adâncimea precis selectate. Această soluție sugerează poziționarea difuzoarelor astfel încât distanța dintre peretele din spate al incintei și peretele camerei să fie de cel puțin 50 cm. Panoul din spate este, de asemenea, un loc pentru instalarea terminalelor cu șuruburi duble placate cu aur, cu piulițe convenabile și mari. Această soluție permite utilizarea cablării duble.

      Jedno jest pewne – Wilson Classic to konstrukcja, obok której trudno przejść obojętnie. Stanowi świetny kontrapunkt w otoczeniu salonu, w którym użytkownicy nie boją się eksponować sprzętu będącego ich oczkiem w głowie i źródłem kultywowania własnych pasji muzycznych.

      Pentru boxele Wilson Classic, am creat un suport Classic dedicat, construit din MDF solid, dar care amintește irezistibil de suporturile metalice industriale de acum câteva decenii. Acestea sunt o parte integrantă perfectă a întregului, adăugând nu numai un stil audiofil, ci și poziționând în același timp difuzoarele plasate pe ele pentru o audiție ideală pentru ascultătorii așezați în fața lor. Suportul Classic Stand, oferit separat, este disponibil într-o culoare neagră universală. Suprafața este acoperită cu un furnir texturat care amintește de vopseaua de ciocan, ceea ce le dă aspectul de a fi făcute din oțel.

      Un lucru este cert - Wilson Classic este un model pe care este greu să treci cu indiferență. Este un contrapunct excelent pentru mediul din camera de zi, unde utilizatorii nu se tem să expună echipamentul care este lumina ochilor lor și sursa de cultivare a pasiunilor lor muzicale.

      • construcție: ventilat Dual Bass Reflex
      • răspuns în frecvență [+/- 3] dB [Hz]: 40-20.000 Hz
      • eficacitate [2,83 V/1 ml [dB]: 88 dB
      • impedanță: 4-8 ohmi
      • SPL maxim [dB]: 108 dB
      • puterea recomandată a amplificatorului: 50-220 W
      • frecvența de crossover [Hz]: 600 Hz / 2.800 Hz
      • tweeter: 1" cupolă moale
      • Midrange: 5½" cu con Kevlar® cone
      • Woofer: 8" cu con Kevlar® cone
      • Terminalele difuzoarelor: placate cu aur, bi-cablare
      • dimensiuni produs: 295 x 570 x 356 mm
      • greutate netă: 16,50 kg
      • cantitate minimă: 2 bucăți.

      WILSON
      WILSON CLASSIC BLACKOAK
      2024-05-27

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      Vezi și

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Boxă compactă CLASSIC

      3.498,00 lei Preț per pereche

      1.749,00 lei Preț per unitate

      cu TVA