DEFINITIVE TECHNOLOGY DM80 Boxă de podea
      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM80 Boxă de podea
      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM80 Boxă de podea
      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM80 Boxă de podea

      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM80 Boxă de podea

      19.998,00 lei Preț per pereche

      9.999,00 lei Preț per unitate

      cu TVA
      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      Dymension DM80 vă va umple home theater-ul cu un sunet dinamic și expansiv. Înalturile clare ca cristalul, adâncimea incredibilă a câmpului și basul fulminant vă înconjoară, indiferent dacă urmăriți cel mai recent blockbuster sau melodiile dvs. preferate. Printre inovații se numără tweeterele din oxid de aluminiu, o matrice reglabilă Bipolar Balanced Double Surround System (BDSS), un subwoofer alimentat integrat cu arhitectură 3XR și un amplificator GaN FET de ultimă generație.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Rețelele bipolare de drivere direcționează mai mult sunet în mai multe direcții decât difuzoarele tradiționale, pentru o profunzime incredibilă a câmpului și o experiență de ascultare cu adevărat captivantă. Reglabile pentru a optimiza amplasarea în cameră.

      Tehnologia noastră patentată Balanced Double Surround System (BDSS) îmbunătățește gama de medii și oferă o scenă sonoră uniformă cu o integrare perfectă a basului și a mediilor. Linear Response Waveguide™ lărgește și uniformizează dispersia în afara axei pentru un sunet superior în întreaga cameră.

      Subwooferul integrat de 12 inchi, alimentat de un amplificator GaN FET de 400 W de înaltă performanță, oferă un bas curat și detaliat, care se îmbină perfect cu mediile și înaltele și este uniform indiferent de locul în care vă așezați.

      Noile modele de difuzoare oferă un răspuns neted și extins cu tranzienți vii, o definiție excepțională și o imagine precisă pentru o claritate incredibilă și o imagine realistă.

      Arhitectura 3XR combină un subwoofer și două radiatoare pasive pentru a produce un bas uriaș și echilibrat pe care îl puteți simți, cu mai puțină distorsiune decât modelele tradiționale cu porți.

      Aduceți emoția cinematografului acasă cu un sunet uimitor care vă înconjoară din orice unghi, transportându-vă în interiorul fiecărei scene și melodii.

      Cufundați-vă în acțiunea de pe ecran în timp ce sunteți înconjurat de o scenă sonoră profundă și definită. De la o șoaptă la un vuiet, experimentați totul cu un realism izbitor.

      Modelul DM90, compatibil cu DTS:X și certificat Atmos, disponibil separat, se conectează în partea superioară a DM80 pentru a extinde sunetul deasupra dvs. pentru o imersiune audio totală și efecte aeriene hiper-realiste.

      Cu DM80, basul nu va sta niciodată în calea dialogului și a altor elemente critice ale coloanei sonore. Procesarea digitală sofisticată combină ieșirea subwooferului cu cele medii și înalte pentru a oferi o performanță puternică de bas profund fără a sacrifica claritatea mediilor.

      Sunetul consecvent al celorlalte game Definitive Technology vă oferă flexibilitatea de a combina Dymension™ și toate difuzoarele de perete și de tavan Definitive Technology pentru a vă proiecta sistemul home theater și home theater de vis.

      Crampoanele și plăcuțele pentru picioare incluse oferă modalitatea perfectă de a plasa și de a nivela boxele DM80 pe aproape orice suprafață de podea, asigurând izolare fonică și stabilitate.

      răspuns în frecvență: 23 Hz - 30 kHz (-10 dB), 28 Hz - 23 kHz (-3 dB)

      impedanță nominală: 4 Ω (compatibil cu 8 Ω)

      sensibilitate (2,83V/1m): 90 dB

      puterea recomandată a amplificatorului: 50 - 300 W

      amplificator subwoofer: 500 W (vârf) GaN FET

      control inteligent al basului: variabil ±12 dB

      tweeter: 2x 1" cupole din oxid de aluminiu de 1

      Mijlocii/gravele medii: 4x 5¼" BDSS™ cu ghid de undă cu răspuns liniar

      matrice bipolară: complet echilibrată, reglabilă

      reglarea matricei bipolare: complet bipolară (implicită), -6 dB focalizare înainte, reglabilă prin bi-amplificare

      set de difuzoare subwoofer: 1x subwoofer de 12", 2x radiatoare pasive de 12"

      material grilă: țesătură neagră transparentă din punct de vedere acustic (inamovibilă)

      dimensiunile produsului: 287 x 1255 x 407 mm

      greutate netă: 37,70 kg

      cantitate minimă: 2 buc.

      DEFINITIVE TECHNOLOGY
      DM80BK

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM80 Boxă de podea

      19.998,00 lei Preț per pereche

      9.999,00 lei Preț per unitate

      cu TVA