Dali KORE Boxă de podea
      Dali KORE Boxă de podea
      Dali KORE Boxă de podea
      Dali KORE Boxă de podea
      Dali KORE Boxă de podea
      Dali KORE Boxă de podea
      Dali KORE Boxă de podea

      Dali KORE Boxă de podea

      399.998,00 lei Preț per pereche

      199.999,00 lei Preț per unitate

      cu TVA
      Cantitate

      Momentan stoc epuizat


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Fidelitate fără precedent

      DALI KORE este o capodoperă sonoră cu tehnologii revoluționare care depășesc limitele performanței boxelor. Oferă sunet fără efort, cu o dinamică nelimitată, de la ciupirea unei coarde până la crescendoul epic al unei orchestre simfonice.

      Design fără compromisuri

      În căutarea perfecțiunii Hi-Fi, DALI KORE adoptă o abordare fără compromisuri, în care forma urmează funcția, creând o boxă audiofilă frumos proiectată, cu un nivel de calitate care reflectă admirația noastră nețărmurită pentru muzică.

      Tehnologie de transductor de ultimă generație

      Tehnologia noastră patentată Balanced Drive SMC™ și materialul SMC Gen-2 de ultimă generație elimină distorsiunea armonică neuniformă nedorită pentru a oferi niveluri de fidelitate și claritate de neegalat, ridicând muzica la un nou nivel de autenticitate.

      Moștenirea DALI

      DALI KORE este rezultatul a 40 de ani de proiectare și producție de difuzoare într-un singur produs. Este cea mai spectaculoasă boxă pentru audiofili pe care am creat-o vreodată.

      TOT CEEA CE CONTEAZĂ ESTE MUZICA

      Ascultați fiecare detaliu și cea mai mică nuanță... indiferent de nivelul volumului. DALI KORE este expresia supremă a aprecierii muzicii. Este o capodoperă vizuală și sonoră, cu tehnologii revoluționare care rup cu tradiția și depășesc limitele designului de boxe. DALI KORE oferă un sunet cu o dinamică nelimitată. De la ciupitul unei coarde până la crescendoul impresionant al unei orchestre simfonice, DALI KORE surprinde fiecare moment cu o fidelitate de neegalat.

      SMC™ UNITATE SUSTENABILĂ

      Ascultați fiecare detaliu cu o precizie uluitoare. Driverele duble de bas de 11½ inch încorporează noua noastră tehnologie Balanced Drive cu bobină dublă și cel mai recent material SMC Gen-2, care se combină pentru a oferi performanțe puternice cu o distorsiune ultra-redusă pentru a vă permite să auziți și să simțiți fiecare detaliu în gama de frecvențe joase. Driverul nostru de medii dedicat în premieră, de 7", combină tehnologia noastră Balanced Drive SMC™ de ultimă generație și diafragma noastră semnătură din hârtie și fibră de lemn, împreună cu o nouă suspensie din cauciuc mai ușoară și mai subțire, pentru a experimenta detalii uluitoare în gama de medii pe care aproape că le puteți atinge.

      NOUL TWEETER HIBRID EVO-K

      Simțiți notele înalte ca niciodată înainte Noul tweeter hibrid EVO-K este cea mai recentă iterație a tehnologiei noastre de tweeter hibrid. Dispunând de un nou tweeter cu cupolă moale de 35 mm, mărit, dezvoltat și fabricat în propria fabrică DALI și de un tweeter cu panglică cu tehnologie magnetică complet nouă și sensibilitate crescută, EVO-K oferă frecvențe înalte netede, uniforme și uimitor de profunde. Pregătiți-vă ca detaliile să prindă viață într-un mod pe care nu l-ați mai auzit până acum.

      ARTA DESIGNULUI CROSSOVER

      Design de crossover cu pierderi reduse folosind bobine SMC-KORE dedicate Proiectarea crossover-ului este mai mult decât o simplă inginerie - este o formă de artă. Datorită tehnologiilor avansate și a primelor bobine din lume cu material SMC cu pierderi reduse, crossoverele din DALI KORE sunt o adevărată capodoperă - o expresie unică a artei designului crossover.

      DESIGN ȘI MĂIESTRIE DANEZĂ

      Manoperă superioară și design danez minimalist Proiectată și fabricată în propria fabrică, DALI KORE combină minimalismul și stilul designului danez cu eleganța și simplitatea caracteristice difuzoarelor DALI high-end. De la frumosul furnir Ammara Ebony până la driverele și crossoverele construite manual, DALI KORE reflectă cel mai înalt nivel de măiestrie, bazat pe tot ceea ce am învățat din 1983 încoace.

      FORMĂ ȘI FUNCȚIE ÎN ARMONIE PERFECTĂ

      Combinație de design elegant și funcționalitate Cu un finisaj cristalin din 6 straturi de lac și linii curbe care arată uimitor și optimizează performanța acustică, carcasa DALI KORE duce forma și funcția la un nou nivel excepțional. În interior, laminatul presat în matriță și contravântuirile solide asigură rigiditate și elimină vibrațiile, în timp ce incintele separate, deflectoarele ancorate și porturile duble de bas oferă un sunet uimitor, fără colorații.

      Specificații tehnice:

      • răspuns în frecvență (±3 dB): 26 Hz - 34 kHz
      • sensibilitate: 88 dB la 2,83 V
      • impedanță nominală: 4 Ohmi
      • impedanță minimă: 3,2 Ohm @ 72 Hz
      • puterea recomandată a amplificatorului: 100 - 1 500 W
      • difuzoare de bas: 2x 11½ in. cu unitate echilibrată SMC
      • difuzor midrange: SMC de 7 inci cu acționare echilibrată
      • driver hibrid pentru frecvențe înalte: 35 mm cupolă textilă moale de 35 mm
      • tweeter hibrid: driver cu panglică de 10 x 55 mm
      • frecvențe de crossover 390 / 2 100 / 12 000 Hz
      • tip de incintă pentru frecvențe joase: 2x 72 litri cu reflexe încărcate
      • Frecvența de acordare a reflexului: 22 Hz
      • tip de incintă pentru frecvențele medii: amortizată, cu linie spate deschisă
      • construcția incintei: compozit laminat de mesteacăn curbat de 28 mm cu aluminiu turnat, rășină termorezistentă și elemente structurale din compozit turnat
      • conexiuni: terminale special concepute, prelucrate și placate cu aur, potrivite pentru fire goale, urechi de cablu și fișe de 4 mm. Posibilitatea de conectare bifilară/biamplificată

      În cifre

      • 40 de ani de experiență DALI în proiectarea de difuzoare Hi-End
      • 1200 de componente într-o boxă DALI KORE
      • 20.000 de ore de muncă de proiectare
      • Aproape 1,7 m înălțime
      • 150 kg de greutate pentru fiecare difuzor

      DALI
      KOREAMMARAEBONY

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Dali KORE Boxă de podea

      399.998,00 lei Preț per pereche

      199.999,00 lei Preț per unitate

      cu TVA