Boxă de podea RESERVE R700
   Boxă de podea RESERVE R700
   Boxă de podea RESERVE R700
   Boxă de podea RESERVE R700
   Boxă de podea RESERVE R700

   Boxă de podea RESERVE R700

   11.998,00 lei Preț per pereche

   5.999,00 lei Preț per unitate

   cu TVA
   Cantitate

   Disponibil

   Noua boxă de podea R700 este ideală pentru consumatorii orientați spre design care doresc ca boxele lor să se integreze în mediul înconjurător. Cu sunetul îndrăzneț și bogat al tweeterului Pinnacle de 1 inch și al difuzoarelor Turbine de 5,25 inch, combinate cu portul de alimentare 2.0, boxa R700 va da viață oricărei încăperi.

   Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

   Boxă de podea

   Noua boxă de podea R700 este ideală pentru consumatorii orientați spre design care doresc ca boxele lor să se integreze în mediul înconjurător. Cu sunetul îndrăzneț și bogat al tweeterului Pinnacle de 1 inch și al difuzoarelor Turbine de 5,25 inch, combinate cu portul de alimentare 2.0, boxa R700 va da viață oricărei încăperi. Cufundați-vă în muzica înregistrată preferată sau în seara de film săptămânală cu noua boxă emblematică Polk Reserve R700.

   Mai mult de 40 de ani de inovație, proiectare și testare a tweeterelor au dus la dezvoltarea noului tweeter cu radiator cu con Pinnacle de 1 inch, care debutează în seria emblematică Legend Series de la Polk. Dezvoltat de Polk Audio, acesta oferă o reproducere foarte clară și clară a acelor înalte, fără colorații sau distorsiuni nedorite. Tweeterul Pinnacle dispune de un ghid de undă fin reglat care îmbunătățește dramatic dispersia energiei de înaltă frecvență pentru un "sweet spot" larg, în timp ce o cameră posterioară cu amortizare critică ajută la depășirea oricăror rezonanțe nedorite.

   Polk a dezvoltat membrana Turbine special pentru produsele noastre emblematice pentru a oferi o reproducere naturală a frecvențelor medii, la care urechile umane sunt deosebit de sensibile. Membranele Turbine combină miezul de spumă original Polk cu geometria Turbine pentru a crește semnificativ rigiditatea și amortizarea fără a adăuga masă. Veți auzi fiecare detaliu și veți avea parte de medii netede și detaliate și de un bas natural.

   Noul Power Port 2.0 de la Polk este cea mai recentă iterație a aclamatei noastre tehnologii Power Port. În plus față de designul atent proiectat al portului Power Port, care netezește fluxul de aer care părăsește carcasa prin port, X-Port adaugă un set de amortizoare în buclă închisă, care sunt special reglate pentru a elimina rezonanțele nedorite ale carcasei și ale portului. Împreună, aceste două tehnologii creează Power Port 2.0, oferind un sunet neted și detaliat. În combinație cu două woofere de 8", veți obține un bas mai puternic și mai curat, minimizând în același timp turbulența și zgomotul din port.

   Sunetul este la fel de bun ca și sursa sa. Cu certificare Hi-Res Audio, Polk Reserve R700 oferă un sunet clar și detaliat de înaltă calitate. Vocea feminină este excepțional de fină și detaliată, fără colorații. În plus, suportul de 40 kHz asigură o redare excelentă a celor mai recente fișiere audio de înaltă rezoluție, cu nuanțe și mai subtile.

   • Tweeter Pinnacle: Noul design al tweeterului Pinnacle cu radiator conic îmbunătățește dramatic dispersia pentru înalte clare, clare și naturale.
   • Conul cu turbină: Oferă o imagine netedă și foarte detaliată în gama de frecvențe medii
   • Două woofere de 8": Driverele cu excursie lungă oferă un bas profund, strâns și perfect controlat
   • Power Port 2.0: Noul design inovator al portului permite o reproducere mai profundă și mai puternică a basului decât difuzoarele tradiționale
   • Contravântuiri premium ale cabinetului cu CRC: Contravântuirile avansate cu puncte de precizie care utilizează noua tehnologie CRC (Cabinet Resonance Control) elimină rezonanțele nedorite ale panoului.
   • Grile magnetice antidifracție: Grilele inerte din punct de vedere acustic oferă o estetică elegantă fără a sacrifica calitatea sunetului
   • picioare versatile: În funcție de cameră, utilizați picioare cu vârfuri încorporate sau tampoane de cauciuc pentru a maximiza stabilitatea pe suprafețele dure ale podelei; fiecare picior poate fi nivelat și reglat individual.
   • Putere recomandată: se recomandă 100 de wați sau mai mult pe canal pentru cea mai bună calitate și performanță
   • cleme duble în 5 puncte: Terminalele mari, spațiate, de înaltă calitate, permit atât conexiuni bi-wire cât și bi-amp
   • proiectat de Polk USA: Seria Reserve a fost proiectată, dezvoltată și reglată de inginerii Polk din Baltimore, Maryland.
   • modul opțional cu strat superior: Pentru un sunet surround vertical imersiv de ultimă generație, adăugați modulul opțional cu strat superior R900 (poate fi montat pe perete sau plasat deasupra boxei).
   • Certificare Hi-Res Audio: Oferă un răspuns clar și detaliat până la 40 kHz pentru formatele Hi-Res Audio actuale (cum ar fi DSD, FLAC, WAV, ALAC și MQA).
   POLK AUDIO
   R700BK
   2 Produse
   2023-05-26

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie:

   Boxă de podea RESERVE R700

   11.998,00 lei Preț per pereche

   5.999,00 lei Preț per unitate

   cu TVA