Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Boxă activă cu blueetooth RAVE MEGA rezistentă la apă LED

   SOUNDCORE

   899,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Momentan stoc epuizat

   07.01.2022

   Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil

   Mega sunet de 101dB: Sunetul atrăgător este produs de un difuzor de 5,25 cu frecvența joasă și un difuzor de 2 cali cu frecvență înaltă. Frecvențele joase sunt alimentate de un radiator pasiv personalizat care umple panoul din spate al boxei de petrecere.

   O boxă de petrecere cu bas pulsatoriu: Tehnologia noastră exclusivă BassUp folosește un algoritm personalizat pentru a efectua o analiză în timp real și pentru a amplifica instantaneu basul.

   • Garanție până la 5 aniGaranție până la 5 ani
   • Livrare gratuită de la 499 de leiLivrare gratuită de la 499 de lei
   • Garanția de returnare 14 zile Garanția de returnare 14 zile

   Mega sunet de 101dB: Sunetul atrăgător este produs de un difuzor de 5,25 cu frecvența joasă și un difuzor de 2 cali cu frecvența înaltă. Frecvențele joase sunt alimentate de un radiator pasiv personalizat care umple panoul din spate al boxei de petrecere.


   O boxă de petrecere cu bas pulsatoriu: Tehnologia noastră exclusivă BassUp folosește un algoritm personalizat pentru a efectua o analiză în timp real și pentru a amplifica instantaneu basul.


   Complet rezistent la apă: Închisă într-o carcasă rezistentă la apă IPX7, mega boxa de petrecere poate pluti și chiar fi complet scufundat în apă.


   Spectacol de lumini condus de ritm: Algoritmul nostru personalizat Party Light și DSP-ul independent sincronizează LED-urile cu ritmul în timp real. Folosește aplicația Soundcore pentru a alege dintre cele 5 moduri de iluminare pentru a personaliza luminile în funcție de starea ta de spirit.


   Aplicația Soundcore: Folosește aplicația pentru a controla LED-urile Mega și pentru a adăuga efecte sonore prin intermediul LightDJ, pentru a juca jocuri de petrecere sau pentru a selecta modurile de interior și exterior.


   SOUNDCORE
   RAVE MEGA BLACK
   194644019235

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice


   Read More

   10 alte produse din aceeași categorie: