Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K
      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K

      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K

      2.999,00 lei
      3.849,00 lei
      cu TVA
      Economisește 850,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 3.249,00 lei -250,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Culoare :
      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      Receptorul AV cu 7,2 canale Denon AVR-S760H este un centru de divertisment pentru acasă cu numeroase funcții pentru sunet și imagine de calitate superioară. AVR-S760H oferă cele mai recente formate de sunet surround 3D imersiv, o secțiune video HDMI 4K și 8K avansată și platforma de streaming de muzică multi-room HEOS® Built-in.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Amplificator Home Cinema 7.2 8K

      AVR-S760H

      Cu șapte canale de 75 de wați de amplificare pe fiecare canal (8 ohmi, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 canale), Denon AVR-S760H oferă o experiență sonoră 3D realistă, folosind cele mai recente formate de sunet surround, inclusiv Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® și DTS Virtual:X™. Utilizatorii pot construi un sistem de sunet surround Dolby Atmos 5.1.2 remarcabil prin instalarea de boxe de tavan sau de boxe Dolby Atmos dedicate pe boxe de podea sau de raft compatibile. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de o experiență de ascultare multidimensională cu tehnologiile DTS Virtual:X și Dolby Atmos Height Virtualization, fără a utiliza boxe de tavan sau chiar boxe surround. Aceste tehnologii simulează efectele sonore 3D, simplificând și mai mult instalarea în încăperi în care nu este practic să amplasezi mai multe boxe.

      AVR-S760H oferă cele mai recente și avansate specificații HDMI, cum ar fi suport pentru rezoluții video 8K/60Hz și 4K/120Hz pe trei intrări HDMI de până la 40Gbps, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR și HLG, precum și upscaling la 8K și compatibilitate HDCP 2.3 pe toate intrările HDMI (6 intrări / 1 ieșire). AVR-S760H dispune, de asemenea, de platforma multi-room HEOS® Built-in pentru streaming de muzică fără fir, permițând utilizatorilor să se bucure de conținutul lor preferat în toată casa.

      Secție avansată 8K HDMI z eARC

      Pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă a imaginii, AVR-S760H este echipat cu o secțiune HDMI avansată, inclusiv trei intrări HDMI 8K care acceptă transmisia semnalelor 8K/60Hz și 4K/120Hz la o viteză de până la 40Gbps.

      AVR-ul poate fi conectat cu ușurință prin intermediul eARC (Enhanced Audio Return Channel) pentru a oferi sunet necomprimat și codat pe obiect de la televizor la receptor printr-un singur cablu HDMI. Toate intrările HDMI (6 intrări / 1 ieșire) oferă suport pentru subeșantionare 4:4:4 Pure Color, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR și BT.2020 pentru o calitate excepțională a imaginii.

      Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de scalare la 8K pe toate intrările și de suport pentru HDCP 2.3, cel mai recent standard de protecție împotriva copierii, pentru o redare fără întreruperi a conținutului. Jucătorii au la dispoziție o serie de tehnologii care susțin un gameplay mai fluid și mai rapid, inclusiv rezoluția 4K/120Hz și modurile VRR (Variable Refresh Rate), QFT (Quick Frame Transport) și ALLM (Auto Low Latency Mode).

      CORECȚIE ACUSTICĂ A ÎNCĂPERII AUDYSSEY

      AVR-S760H dispune de sistemul de măsurare a acusticii camerei Audyssey MultEQ XT. Cu un microfon inclus, acesta analizează cu precizie ieșirea fiecărei boxe pentru a optimiza fiecare canal.

      În plus, o aplicație suplimentară Audyssey MultEQ Editor (disponibilă pentru achiziționare) permite utilizatorilor avansați să intre "sub capotă" pentru a ajusta și personaliza în continuare mediul audio.

      CONECTIVITATE BLUETOOTH ȘI WI-FI ÎNCORPORATĂ

      Inima rețelei wireless. Pentru conectivitatea de streaming Bluetooth, Wi-Fi și AirPlay 2, Denon AVR-X1700H dispune de un sistem de transmisie avansat cu antene duble pentru un streaming robust chiar și în medii urbane aglomerate. 

      Bucurați-vă de ascultarea conținutului audio preferat în mod wireless de pe dispozitivele dvs. inteligente. 

      Cu tehnologia HEOS Built-in, redați aceeași melodie în fiecare cameră sau alegeți o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea vă aparține. HEOS funcționează cu Amazon Alexa și Google Assistant pentru un control vocal fără probleme. 

      HEOS acceptă Spotify gratuit și premium, Amazon Music HD, TuneIn, iHeart Radio, Sound Cloud, Tidal și multe altele.

      AVEȚI CONTROL

      Un control mai bun în buzunar. Aplicația gratuită Denon AVR Remote pentru iOS și Android face ca utilizarea AVR-X1700H să fie și mai ușoară - reglați volumul, porniți sau opriți dispozitivul, dezactivați muzica, selectați o sursă sau comutați la aplicația HEOS pentru streaming de muzică fără fir. 

      Descărcați astăzi aplicația Denon AVR Remote și aplicația HEOS pe smartphone-ul dvs. 

      Disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android. Utilizați Amazon Alexa, Siri sau Google Assistant pentru a vă controla muzica.

      SUNETUL TELEVIZORULUI ÎN TOATE ZONELE

      Redare audio de la televizor în toate zonele. Suportă atât conexiuni audio analogice, cât și digitale.

      BUTOANE QIUCK SELECTS PENTRU A SCHIMBA RAPID SETĂRILE DE SUNET

      Panoul frontal al Denon AVR-S760H are patru butoane de selectare rapidă care stochează setările audio preferate pentru fiecare sursă. Comutați între audio de la televizor, Blu-ray, playere media și altele, iar AVR-S760H va ajusta setările de egalizare în funcție de preferințele dvs. pentru acea sursă media. Utilizați butoanele de pe panoul frontal sau selectați Quick Selects (Selecții rapide) de pe telecomanda receptorului AV pentru un control mai rapid. Acum activează modul stereo pentru toate zonele prin simpla apăsare a unui buton de selecție rapidă.

      Muzică în Streaming Hi-Res & Multi-Room

      AVR-S760H oferă compatibilitate Apple® AirPlay 2 pentru utilizatorii de iPhone, iar portul USB de pe panoul frontal asigură redarea comodă a formatelor audio de înaltă rezoluție (WAV, FLAC, ALAC și DSD 2,8/5,6 MHz) de la o varietate de surse. 

      Conectivitatea wireless la servicii muzicale populare precum Spotify®, Pandora®, Tidal și altele este, de asemenea, disponibilă prin Bluetooth sau prin intermediul platformei HEOS Built-in. 

      Cu ajutorul platformei HEOS, receptoarele AV pot transmite muzică în mod wireless către produse compatibile cu ecosistemul HEOS, cum ar fi boxele wireless Denon Home 150/250/350 amplasate oriunde în casă. 

      Ascultătorii pot reda aceeași melodie în toată casa sau pot selecta melodii diferite pentru fiecare cameră direct din aplicația HEOS.

      Calitate și performanță audiofilă

      Denon AVR-S760H oferă o calitate de reproducere a sunetului de top în industrie, inclusiv streaming de muzică de înaltă rezoluție cu suport pentru fișiere FLAC, ALAC și WAV, precum și DSD 2,8/5,6 MHz. 

      Cele mai recente receptoare includ o intrare phono pentru ca și pasionații de viniluri să se bucure de colecția lor. 

      Cu ieșiri duble pentru subwoofer, ascultătorii pot conecta cu ușurință 2 subwoofere pentru o dispersie optimizată a frecvențelor joase atunci când ascultă filme sau muzică.

      COMPATIBIL CU AMAZON ALEXA

      Controlați AVR-S760H prin comenzi vocale utilizând Amazon Alexa. Reglați volumul, treceți la următoarea melodie, comutați intrările pentru diferite playere media și multe altele - "Just Ask". Descărcați abilitatea HEOS Home Entertainment Skill pentru a activa comenzile vocale Amazon Alexa pentru AVR-S760, dispozitivele HEOS și alte produse Denon selectate. Necesită aplicația Alexa și Amazon Echo, Dot sau un dispozitiv echivalent.

      COMPATIBIL CU GOOGLE ASSISTANT

      Pornește-ți muzica în aplicația HEOS, apoi cere-i asistentului Google să controleze volumul, redarea, pauza, să sară peste piese și multe altele.

      AIRPLAY 2 + CONTROL VOCAL APPLE SIRI

      Folosiți AirPlay 2 pentru a transmite fără fir muzică Apple către receptorul AV sau creați un grup cu alte boxe compatibile AirPlay pentru a umple toată casa cu muzică. 

      Transmiteți în flux audio de la serviciile dvs. muzicale preferate, cum ar fi Apple Music și Spotify, sau urmăriți videoclipuri de la servicii precum YouTube și Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV și ascultați sunetul perfect sincronizat cu sursele AirPlay 2 de pe difuzoarele dvs. 

      AirPlay 2 suportă, de asemenea, sistemul audio multi-room - streaming wireless de conținut către mai multe dispozitive compatibile cu AirPlay 2 simultan, cu bufferizare audio îmbunătățită pentru a asigura o redare fără probleme. 

      AirPlay 2 vă oferă control și vă permite să grupați dispozitivele audio compatibile în Apple Music sau Home. Bucurați-vă de AirPlay 2 prin intermediul aplicației sau cu ajutorul comenzilor vocale prin Siri.

      DENON
      AVRS760H

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Denon AVR-S760H Amplificator Receiver 7.2ch 8K

      2.999,00 lei
      3.849,00 lei
      cu TVA
      Economisește 850,00 lei