Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD
      Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD
      Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD
      Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD
      Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD

      Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD

      3.199,00 lei
      4.099,00 lei
      cu TVA
      Economisește 900,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 2.999,00 lei +200,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      Cu o putere de 145 W pe canal, receptorul AV cu 7,2 canale Denon AVR-X1700H DAB 8K suportă cele mai recente formate audio 3D, inclusiv Dolby Atmos®, Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® și DTS Virtual:X™. Acesta dispune de cele mai recente specificații HDMI, cum ar fi 8K/60Hz, trecere selectivă 4K/120Hz, VRR, ALLM, Dolby Vision™, HDR10+ și suport eARC. Cu HEOS® încorporat, puteți reda muzică fără fir de pe Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer și multe altele. Funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru un control vocal fără întreruperi.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Receiver Home Cinema 7.2 8K

      AVR-X1700H DAB

      Receptor AV 8K cu 7,2 canale 8K cu audio 3D, HEOS încorporat și control vocal

      Culori superbe - compatibilitate universală HDR10+ și HDR dinamic

      AVR-X1700H DAB acceptă formatele video High Dynamic Range, HDR10, Dolby Vision și HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transformă experiența de vizionare cu o luminozitate, un contrast și o culoare uimitoare. HLG oferă tehnologia HDR peste difuzare pentru o imagine mai clară și mai precisă. De asemenea, AVR-X1700H DAB acceptă HDR10+, care trimite metadate dinamice către televizor pentru o imagine mai realistă (Unele tehnologii nu sunt disponibile pe toate televizoarele).

      Suport complet pentru sunet 3D

      Cufundați-vă în sunetul 3D cu Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® și DTS Virtual:X™. Configurați un sistem surround 5.1.2 Dolby Atmos folosind difuzoare Dolby Atmos cu frecvență înaltă sau difuzoare dedicate pentru o experiență de home cinema de ultimă generație. DTS:X oferă filmelor, jocurilor și muzicii un realism de neegalat de sunetul surround 5.1 tradițional. Tehnologia Dolby Atmos Height Virtualization și DTS Virtual:X oferă un sunet imersiv fără canale de înălțime, creând efecte de înălțime virtuale într-o dispunere de difuzoare 7.1, 5.1 sau 2.1.

      Experiență home cinema extraordinară - 8K ready

      AVR-X1700H DAB oferă o experiență home cinema de ultimă generație, cu suport pentru 8K/60Hz pass-through și 4K/120Hz pass-through, precum și cele mai recente specificații HDMI. Noul AVR-X1700H DAB vă permite să creați astăzi cea mai bună experiență home cinema 4K și este pregătit pentru 8K. Bucurați-vă de sunet și imagine 3D de cea mai bună calitate, chiar și pentru cele mai exigente nevoi de divertisment.

      DESCOPERĂ TEHNOLOGIA HEOS

      Bucurați-vă de muzica dvs. preferată în orice cameră din casă - fără fir, cu HEOS Built-in. Redă același cântec în fiecare cameră sau alege un cântec diferit pentru fiecare cameră conectată - alegerea îți aparține. De asemenea, funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru a oferi un control vocal intuitiv și un sunet uimitor pentru întregul sistem de divertisment de acasă. Conectați boxele Denon Home pentru a vă bucura de sunet fără fir în toată casa. HEOS este compatibil cu Spotify Free și Premium, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL și multe altele.

      COMPATIBILITATE CU AMAZON ALEXA

      Controlați receptorul AVR-X1700H DAB prin comenzi vocale folosind Amazon Alexa. Reglați volumul, treceți la următoarea melodie, comutați intrările pentru diferite playere media și multe altele - "Just Ask". Descărcați abilitatea HEOS Home Entertainment Skill pentru a activa comenzile vocale Amazon Alexa pentru AVR-X1700H DAB, dispozitivele HEOS și alte produse Denon selectate. Necesită aplicația Alexa și Amazon Echo, Dot sau un dispozitiv echivalent.

      COMPATIBIL CU GOOGLE ASSISTANT

      Porniți muzica în aplicația HEOS, apoi cereți-i asistentului Google să controleze volumul, să dea play, să pună pauză, să sară peste piese și multe altele.

      AIRPLAY 2 + COMANDĂ VOCALĂ APPLE SIRI

      Folosiți AirPlay 2 pentru a transmite fără fir muzică Apple către receptorul AV sau creați un grup cu alte boxe compatibile AirPlay pentru a umple toată casa cu muzică. Transmiteți în flux audio de la serviciile dvs. muzicale preferate, cum ar fi Apple Music și Spotify, sau urmăriți videoclipuri de la servicii precum YouTube și Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV și ascultați sunetul perfect sincronizat cu sursele AirPlay 2 de pe difuzoarele dvs. AirPlay 2 suportă, de asemenea, sistemul audio multi-room - streaming wireless de conținut către mai multe dispozitive compatibile cu AirPlay 2 simultan, cu bufferizare audio îmbunătățită pentru a asigura o redare fără probleme. AirPlay 2 vă oferă control și vă permite să grupați dispozitivele audio compatibile în Apple Music sau Home. Bucurați-vă de AirPlay 2 prin intermediul aplicației sau cu ajutorul comenzilor vocale prin Siri.

      CARACTERISTICI ȘI BENEFICII SUPLIMENTARE

      Cel mai recent receptor 8K oferă multe alte avantaje, inclusiv "Dual Speaker Presets", care permite utilizatorilor să memoreze și să comute instantaneu între două configurații diferite de difuzoare și setări Audyssey. "Dialog Enhancer" le permite utilizatorilor să ajusteze nivelurile dialogului cât ai clipi din ochi, astfel încât să nu piardă niciun cuvânt. Pentru o accesibilitate optimă, AVR-X1700H DAB dispune de un transmițător audio Bluetooth care oferă ascultătorilor posibilitatea de a se bucura de conținutul preferat prin intermediul căștilor Bluetooth și poate fi utilizat pentru redare numai prin Bluetooth sau pentru redare audio simultană prin căști și difuzoare conectate.

      CONFIGURARE SIMPLĂ

      Ghidul de pornire rapidă inclus cu AVR-X1700H DAB oferă instrucțiuni simple și clare despre cum să începeți. Atunci când conectați televizorul la AVR-X1700H DAB prin HDMI, asistentul de configurare exclusiv Denon apare pe ecranul televizorului și vă ghidează pas cu pas prin procesul de configurare. Rândul de conexiuni pentru difuzoare cu coduri de culoare este dispus pe orizontală, ceea ce facilitează organizarea și conectarea cablurilor de difuzoare.

      CORECȚIE ACUSTICĂ A ÎNCĂPERII AUDYSSEY

      AVR-X1700H DAB dispune de sistemul de măsurare a acusticii camerei Audyssey MultEQ XT. Cu ajutorul microfonului inclus, acesta analizează cu precizie semnalul de ieșire al fiecărui difuzor pentru a optimiza fiecare canal. În plus, o aplicație suplimentară Audyssey MultEQ Editor (disponibilă pentru achiziționare) permite utilizatorilor avansați să intre "sub capotă" pentru a ajusta și personaliza în continuare mediul audio.

      CONECTIVITATE BLUETOOTH ȘI WI-FI ÎNCORPORATĂ

      Inima rețelei wireless. Pentru conectivitatea de streaming Bluetooth, Wi-Fi și AirPlay 2, Denon AVR-X1700H DAB dispune de un sistem de transmisie avansat cu antene duble pentru un streaming robust chiar și în medii urbane aglomerate. Bucurați-vă de ascultarea conținutului audio preferat în mod wireless de pe dispozitivele dvs. inteligente.

      Cu tehnologia HEOS Built-in, redați aceeași melodie în fiecare cameră sau alegeți o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea vă aparține. HEOS funcționează cu Amazon Alexa și Google Assistant pentru un control vocal fără probleme.

      HEOS acceptă Spotify gratuit și premium, Amazon Music HD, TuneIn, iHeart Radio, Sound Cloud, Tidal și multe altele.

      AVEȚI CONTROL TOTAL

      Un control mai bun în buzunar. Aplicația gratuită Denon AVR Remote pentru iOS și Android face ca utilizarea AVR-X1700H DAB să fie și mai ușoară - reglați volumul, porniți sau opriți unitatea, dezactivați muzica, selectați o sursă sau comutați la aplicația HEOS pentru streaming de muzică fără fir. Descărcați astăzi aplicația Denon AVR Remote și aplicația HEOS pe smartphone-ul dvs. Disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

      Utilizați Amazon Alexa, Siri sau Google Assistant pentru a vă controla muzica.

      SUNET TV ÎN TOATE ZONELE

      Redă audio de la televizor în toate zonele. Suportă atât conexiuni audio analogice, cât și digitale.

      SELECTEAZĂ BUTOANELE QIUCK PENTRU A SCHIMBA RAPID SETĂRILE DE SUNET

      Panoul frontal al Denon AVR-X1700H DAB are patru butoane de selectare rapidă care stochează setările audio preferate pentru fiecare sursă. Comutați între audio de la televizor, Blu-ray, playere media și altele, iar AVR-X1700H DAB va ajusta setările de egalizare în funcție de preferințele dvs. pentru acea sursă media. Utilizați butoanele de pe panoul frontal sau selectați Quick Selects (Selecții rapide) de pe telecomanda receptorului AV pentru un control mai rapid. Acum activează modul stereo pentru toate zonele prin simpla apăsare a unui buton de selecție rapidă.

      PROCESARE AVANSATĂ A SUNETULUI

      Experimentați o calitate extraordinară a sunetului atât la muzică, cât și la filme.

      PROCESAREA PUTERII DSP

      Putere incredibilă pentru nevoile dvs. de muzică și filme. AVR-X1700H DAB încorporează un cip DSP (procesor digital de sunet) avansat pentru o putere de procesare imensă. DSP-ul quad-core este capabil de peste un miliard de calcule pe secundă, permițând AVR-X1700H DAB să susțină cele mai recente nevoi video, audio și de procesare.

      MULTI-SOURCE, MULTIROOM

      AVR-X1700H DAB, vă puteți bucura de un sunet surround pe 7,2 canale într-o cameră și de o sursă separată sau de muzică în flux în alta. Urmăriți un film într-o cameră în timp ce un alt membru al familiei ascultă muzică într-o altă zonă, fără interferențe. Folosiți amplificatoarele interne pentru a alimenta boxa sau folosiți ieșirile preamplificatoarelor de zonă.

      PORT USB FRONTAL PENTRU AUDIO DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE

      Bucurați-vă de o fidelitate audio superbă a pieselor audio preferate de înaltă rezoluție. Cu DAC-ul său pe 32 de biți, AVR-X1700H DAB poate decoda audio de înaltă rezoluție din multe tipuri de fișiere fără pierderi, inclusiv ALAC, FLAC și WAV la o frecvență de până la 24 de biți/196 kHz. De asemenea, este compatibil cu fișierele DSD de 2,8/5,6 MHz (DSD este formatul de codificare audio pentru SACD). Le redă de pe dispozitive de memorie prin USB de pe panoul frontal sau prin intermediul surselor de rețea. AVR-X1700H DAB acceptă și alte tipuri de fișiere, cum ar fi MP3 și WMA.

      INTRARE PHONO PENTRU PICK-UP/SUPORT PENTRU DISCURI DE VINIL

      Timp de aproape 50 de ani, Denon a dezvoltat pick-up-uri și preamplificatoare pick-up. Cu intrarea pick-up inclusă, AVR-X1700H DAB vă permite să conectați o un pick-up și să redați discuri de vinil. Bucurați-vă de colecția dvs. cu o calitate și un sunet excepționale.

      IEȘIRI DUBLE PENTRU SUBWOOFER

      Cufundați-vă în basul precis și uniform distribuit. AVR-X1700H DAB dispune de două ieșiri de subwoofer pentru a netezi frecvențele joase și a oferi o dispersie mai bună. Nu există urcări sau scăderi audibile - doar un bas puternic, care umple încăperea.

      CARACTERISTICI PRINCIPALE:

      • Receptor AV cu 7.2 canale cu 80 de wați pe canal: șapte amplificatoare puternice oferă o experiență sonoră Denon clasică și dinamică
      • Suport pentru Dolby Atmos®, tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos, DTS:X și DTS Virtual:X: bucurați-vă de un sunet 3D imersiv până la configurația 7.2.4 cu un amplificator suplimentar cu 2 canale.
      • Rezoluție 8K/60Hz și 4K/120Hz: prin suportul celor mai recente standarde HDMI, vă puteți bucura de imagini video de calitate 8K de la dispozitive sursă 8K. Trei intrări 8K și o ieșire 8K permit transmiterea la rezoluții 8K/60Hz și 4K/120Hz. Upscaling la 8K este disponibil pe toate cele 6 intrări HDMI
      • Suport pentru Dolby Atmos®, tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos, DTS:X și DTS Virtual:X: bucurați-vă de un sunet 3D imersiv până la configurația 7.2.4 cu un amplificator suplimentar cu 2 canale.
      • Suport pentru cele mai recente formate de imagine: suportul pentru cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, precum și Dynamic HDR asigură cea mai bună calitate a imaginii în ceea ce privește luminozitatea, claritatea și contrastul.
      • Soluții dedicate jocurilor: datorită rezoluției 4K/120Hz, ratei de reîmprospătare variabile (VRR), modului de latență redusă automată (ALLM) și transportului rapid al cadrelor (QFT), vă puteți bucura de jocuri cu imagini uimitoare, claritate și întârzieri reduse.
      • Asistentul premiat Denon Setup Assistant și interfața grafică cu utilizatorul: configurare și instalare ușoară și intuitivă
      • Control vocal Amazon Alexa și Apple Siri: utilizați vocea pentru a controla AVR-X1700H DAB și serviciile de muzică de pe internet
      • Platforma încorporată HEOS pentru streaming wireless de muzică în mai multe camere: redați audio într-o singură cameră sau umpleți întreaga casă cu muzică
      • Compatibilitate Smart TV: controlați Denon AVR-X1700H DAB cu telecomanda televizorului dumneavoastră prin HDMI CEC
      • Suport pentru canalul de retur audio îmbunătățit (eARC): redare a celor mai recente formate audio 3D, cum ar fi Dolby Atmos și DTS:X, din semnalul audio al televizorului prin HDMI.
      • Modul Gaming: Modul de latență redusă automată (ALLM) pentru jocuri fără lag (necesită un ecran 4K compatibil și o consolă de jocuri)
      • Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer și multe altele: transmiteți muzică în mod wireless și bucurați-vă de cele mai populare servicii muzicale
      • Suportă formatele de înaltă rezoluție DSD (2,8/5,6 MHz), FLAC, ALAC și WAV: redare audio de înaltă rezoluție pentru pasionații de Hi-Fi
      • intrare phono integrată: redă vinilul tău drag
      • Procesor DSP cu patru nuclee de 300MHz îndeplinește cele mai recente cerințe în materie de imagine, sunet și procesare
      • Modul audio TV pentru toate zonele: redă audio de la televizor în toate zonele
      • Software-ul de calibrare Audyssey MultEQ XT: asigură o reglare perfectă a sunetului pentru mediul dvs. de ascultare unic

      DENON
      AVRX1700HDABBKE2

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Denon AVR-X1700H DAB Amplificator Receiver AV 7.2 HD

      3.199,00 lei
      4.099,00 lei
      cu TVA
      Economisește 900,00 lei