Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Amplificator Home Cinema 7.2 8K AVR-S960H

   DENON

   4.099,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Amplificator AV 8K cu 7,2 canale 8K cu audio 3D, control vocal și HEOS încorporat. Denon AVR-S960H poate adapta conținutul HD și 4K existent la 8K, astfel încât mai mulți oameni să poată experimenta puterea rezoluției 8K. Mai multe caracteristici noi ale AVR-S960H le oferă jucătorilor un avantaj, inclusiv o calitate a imaginii 4K/120Hz extrem de clară și o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) pentru a anula deteriorarea cadrelor și a îmbunătăți precizia generală.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Bucurați-vă de sunetul home theater cu Denon AVR-S960H. Oferiți-vă o experiență uimitoare de sunet surround multi-dimensional cu acest receiver AV de înaltă performanță cu 145w pe canal. Denon AVR-S960H acceptă cele mai recente formate audio 3D, cum ar fi Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X și DTS Virtual: X. AVR-S960H acceptă, de asemenea, cele mai noi tehnologii video, cum ar fi 8K / 60Hz și 4K / 120Hz, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, precum și 8K upscaling și suport HDCP 2.3 pe toate intrările HDMI (6 intrări / 2 ieșiri).
   Portul USB de pe panoul frontal oferă redare audio convenabilă în formatele MP3 și Hi-Res (fișiere WAV, FLAC, ALAC și DSD 2,8 / 5,6 MHz).Puteți transmite muzică din servicii online precum Spotify, Amazon Music HD, TIDAL și multe altele wireless folosind Bluetooth, Apple AirPlay 2 și Wi-Fi prin intermediul platformei încorporate HEOS. Noul Denon AVR-S960H funcționează și cu asistenții vocali Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru control vocal ușor și intuitiv.
   Premiatul Denon Setup Assistant vă ghidează vizual în fiecare etapă a procesului de configurare, asigurând o instalare rapidă și fără probleme. Deoarece acustica fiecărei camere este diferită, AVR-S960H dispune de tehnologia de calibrare premium Audyssey care măsoară și optimizează automat sunetul receptorului AV pentru o experiență audio 3D cu adevărat captivantă.
   Amplificator eficient pe 7 canale: oferă o eficiență maximă și oferă 145 de wați pe canal, oferind un sunet Denon precis și dinamic.


   Suport complet pentru 8K / 60Hz și 4K / 120Hz: Cu suport pentru cele mai recente standarde HDMI, vă puteți bucura de cea mai înaltă calitate video 8K de pe dispozitive cu sursă 8K. O intrare 8K și două ieșiri 8K / 60Hz și 4K / 120Hz. 8K upscaling este disponibil pentru toate cele 6 intrări HDMI.
   Secțiunea avansată HDMI: Cu 6 intrări HDMI și 2 ieșiri cu suport complet HDCP 2.3, puteți conecta până la șase dispozitive multimedia și puteți transmite semnalul la două display-uri.
   Formate audio 3D: Bucurați-vă de sunet 3D captivant cu Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X și DTS Virtual: X decodare pentru divertisment de cea mai înaltă calitate.
   HDMI Audio Return Channel (eARC): Conectați televizorul cu HDMI eARC prin ieșirea principală HDMI pentru a transmite formate audio necomprimate și codificate , cum ar fi Dolby Atmos și DTS: X direct din aplicația smart TV la amplificatorul AV.
   Secțiune video modernă: suport pentru cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10, HDR10 + (nou pentru 2020), HLG, Dolby Vision, precum și Dynamic HDR (nou pentru 2020) pentru a asigura cea mai înaltă calitate a imaginii în ceea ce privește luminozitatea, claritatea și contrastul .
   Următoarea generație de calitate a filmelor: datorită scalării și rezoluției 8K / 60Hz, Dynamic HDR și Quick Media Switching (QMS), vă puteți bucura de imagini clare și netede la cea mai înaltă calitate disponibilă.

   Experiență imersivă a jocurilor video: datorită rezoluției 4K / 120Hz, vitezei de refresh variabile (VRR), modului automat de latență scăzută (ALLM) și redării rapide al cadrelor (QFT), vă puteți bucura de jocuri cu imagini uimitoare, precum și o latență redusă și o fluiditate crescută .


   Compatibilitate cu asistenți vocali : Folosiți vocea pentru a controla AVR-S960H și serviciile de muzică online cu Amazon Alexa, Asistent Google și Apple Siri.


   Transmiteți muzică wireless din cele mai populare servicii online: Bucurați-vă de toate serviciile dvs. preferate de muzică, cum ar fi Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer și multe altele. AVR-S960H vă permite, de asemenea, să vă bucurați de muzică prin AirPlay 2, oferindu-vă redarea melodiilor preferate prin Apple Music.

   Certificare Roon Tested: Redescoperiți biblioteca de muzică digitală cu informații căutabile și navigabile despre artiștii și melodiile dvs. preferate. Găsiți versurile melodiilor, date despre concerte, fotografii, biografii, recenzii și multe altele în aplicația Roon.

   Intrare fono: Datorită intrării fono integrate, AVR-S960H vă permite să conectați un pickup și să redați discurile dvs. de vinil preferate. Bucurați-vă de colecția dvs. cu o calitate excepțională a sunetului.

   Două ieșiri de subwoofer: utilizarea a două subwoofer-uri netezește nivelul frecvențelor joase pentru a dispersa mai bine basul.

   Platforma de streaming muzical wireless încorporată HEOS: profitați de funcționalitatea multiroom pentru a vă bucura de sunet în întreaga casă. AVR-S960H funcționează, de asemenea, cu boxele Smart Home Denon recent apărute, astfel încât să vă puteți bucura de sunet în toată casa dvs. - în orice cameră.

   Streaming audio de înaltă definiție Hi-Fi: Bucurați-vă de redarea fișierelor preferate de înaltă definiție, cum ar fi FLAC, ALAC și WAV, precum și DSD 2,8 / 5,6 MHz.

   Patru butoane de selecție rapidă: disponibile pe panoul frontal, stochează setările audio preferate pentru fiecare sursă.
   Intrare USB pe panoul frontal: Vă permite să redați în mod convenabil fișiere MP3, WAV, FLAC, ALAC și DSD (2,8 / 5,6 MHz).

   Mod audio toate zonele TV: redați sunetul de la televizor în zona 2


   Bluetooth® și Wi-Fi încorporate cu suport dual-band de 2,4 GHz / 5 GHz: conectivitate fiabilă chiar și în medii urbane.


   Audio Bluetooth®: Bucurați-vă de muzica preferată în căștile Bluetooth. Această funcție permite redarea numai prin căști Bluetooth, precum și redarea simultană cu boxele conectate.


   Asistent de configurare Denon: Interfața grafică pentru utilizator asigură o configurare ușoară și intuitivă.


   Audyssey MultEQ și Dynamic EQ / Volume: Optimizează acustica camerei utilizând software-ul Audyssey cu microfonul și trepiedul inclus.


   Compatibilitate Smart TV: Controlați Denon AVR-S960H cu telecomanda televizorului dvs. utilizând funcția HDMI CEC.


   Sunet incredibil bazat pe o experiență de 110 ani: Denon este un brand audio japonez de vârf. De la înființarea noastră în 1910, ne-am străduit continuu să obținem cea mai înaltă calitate, inovație și performanță sonoră.
   DENON
   AVRS960HBKE2
   4951035072912
   2 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   WiFi
   Da
   Bluetooth
   Da
   AirPlay 2
   Da
   HDMI (IN)
   6
   HDMI (OUT)
   2
   Intrare optică
   1-2
   Intrare pickup PHONO
   Da
   Număr de canale
   7.2
   Internet Radio
   Da
   Sunet surround
   DTS:X
   DTS HD Master
   DTS Neural:X
   Dolby Atmos
   Dolby Height Virtualization
   Dolby Surround
   Dolby TrueHD
   Stereo multicanal
   System multiroom
   Da
   USB
   Da
   Rezoluția suportată
   4K
   8K
   Full HD 1080p
   Intrare analog
   4
   Impedanță (RMS 6Ω)
   125 W
   Impedanță (RMS 8Ω)
   95 W
   Ieșire subwoofer
   Da
   Radio AM/FM
   Da

   Nou
   Citiți mai mult

   Vezi și

   10 alte produse din aceeași categorie: