Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Amplificator AV 11.2 AVC-X6700H

   DENON

   16.499,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Ultimele produse in stoc

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   AVC-X6700H oferă cea mai bună experiență home cinema datorită rezoluției sale de 8K / 60Hz și scalării 4K / 120Hz datorită celei mai recente generații de intrări HDMI. AVC-X6700H vă permite să construiți cel mai bun sistem home cinema 4K astăzi și vă oferă confortul de a ști că receptorul AV este pregătit pentru 8K. Bucurați-vă de sunet și imagine 3D de cea mai înaltă calitate pentru a vă bucura chiar și de cele mai exigente nevoi de divertisment.
   Cu amplificatoare discrete, de înaltă intensitate, monolitice, proiectate pe plăci monolitice pentru toate canalele, AVC-X6700H oferă o eficiență energetică ridicată de 205W pe canal cu cea mai mare separare de canal. Impedanța redusă a driverelor asigură o funcționare stabilă pentru o gamă largă de boxe, oferind un sunet echilibrat și tonal.
   Scufundați-vă în sunetul 3D cu Dolby Atmos®, virtualizarea Dolby Atmos Height, IMAX Enhanced și Auro-3D. Configurați-vă sistemul Dolby Atmos 9.1.4 sau 7.1.6 utilizând boxele Dolby Atmos în tavan pentru cea mai bună experiență home theater. Cu DTS: X, filmele, jocurile și muzica dvs. câștigă un realism incomparabil cu sunetul tradițional 5.1. Dolby Atmos Height și DTS Virtual: tehnologiile de virtualizare X oferă sunet captivant fără canale de înălțime.
   O viitoare actualizare de firmware vă va permite să vă bucurați de divertisment decodat cu cea mai recentă tehnologie audio DTS 3D. Bucurați-vă de până la 13,2 canale! Veți avea nevoie de un amplificator stereo extern suplimentar conectat la AVC-X6700H pentru a suporta cele 2 canale suplimentare.
   Toate intrările (există 8) și ieșirile HDMI (există 3) acceptă standardul HDCP 2.3, care vă permite să vă bucurați de conținut protejat împotriva copierii fără restricții. Puteți viziona filme, emisiuni TV și juca jocuri de pe consolă în calitatea 8K Ultra HD 60Hz, 4K / 120HZ 4: 4: 4 Sub-eșantionare de culoare pură, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG) 21: 9, videoclip 3D și BT.2020. Suportul pentru eARC permite transmiterea sunetului 3D direct de la televizor la receptorul AV printr-un singur cablu HDMI
   Denon AVC-X6700H este compatibil cu Apple® AirPlay 2, permițându-vă să redați în flux Apple Music. Portul USB al panoului frontal oferă redare audio MP3, precum și fișiere de înaltă rezoluție (WAV, FLAC, ALAC și DSD 2,8 / 5,6 MHz). Conectivitatea wireless la servicii muzicale populare precum Spotify®, Deezer, Tidal și multe altele este ușoară cu Bluetooth, Apple AirPlay 2 și Wi-Fi cu HEOS încorporat
   AVC-X6700H dispune de sistemul de măsurare acustică Audyssey MultEQ XT32. Microfonul inclus analizează cu atenție performanța fiecărui difuzor pentru a optimiza fiecare canal. În plus, aplicația * Audyssey MultEQ Editor (disponibilă pentru cumpărare în limba engleză) permite utilizatorilor să meargă la ajustări mai avansate pentru a „obține” cel mai bun sunet AUDIO posibil. * Aplicația este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.
   DENON
   AVCX6700HSPE2
   1 Obiect

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   WiFi
   Da
   Bluetooth
   Da
   AirPlay 2
   Da
   HDMI (IN)
   8
   HDMI (OUT)
   3
   Intrare optică
   1-2
   Intrare coaxială
   1-2
   Intrare pickup PHONO
   Da
   Număr de canale
   13.2
   Internet Radio
   Da
   Sunet surround
   Auro 3D
   DTS:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Surround
   IMAX Enhanced
   Stereo multicanal
   System multiroom
   Da
   USB
   Da
   Intrare analog
   7
   Impedanță (RMS 6Ω)
   205 W
   Ieșire subwoofer
   Da

   Nou
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: