Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB
      Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB
      Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB
      Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB
      Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB

      Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB

      4.199,00 lei
      4.999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 800,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 3.599,00 lei +600,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      Bucurați-vă de videoclipuri 8K incredibile și sunet 3D captivant de la AVR-X2800H DAB. Umpleți camerele de dimensiuni medii cu un sunet mai rafinat dintr-o configurație 7.2 sau 5.2.2 cu Dolby Atmos și DTS:X. Și cu HEOS® Built-in, redați în flux muzică online fără fir și partajați cu difuzoarele compatibile HEOS din alte camere.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Dolby Atmos

      Experimentați fiecare dimensiune a sunetului cu Dolby Atmos. Îmbunătățiți-vă sistemul home cinema folosind o configurație de difuzoare 5.1.4 pentru a dezlănțui o experiență de sunet 3D complet imersivă din conținutul Dolby Atmos. Upmixerul Dolby Surround implică toate difuzoarele pentru a crea o experiență sonoră 3D din conținutul mai vechi. Tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos creează o experiență sonoră de nivel superior chiar și fără a instala difuzoare de tavan.

      DTS:X

      Conținutul audio DTS:X plasează sunetul acolo unde apare în mod natural în spațiu, creând un sunet realist, multidimensional. Upmixerul DTS Neural:X oferă o imersiune îmbunătățită și un realism sporit al conținutului mai vechi. DTS Virtual:X oferă un sunet imersiv fără canale de nivel superior, creând efecte virtuale în configurații de difuzoare 7.1, 5.1 sau 2.1.

      Conectivitate HDMI cu ARC/eARC

      Suport pentru cele mai recente tehnologii pe toate intrările și ieșirile HDMI. ARC (Audio Return Channel) sau eARC (Enhanced Audio Return Channel) facilitează redarea audio de la televizor prin intermediul receptorului AV folosind o singură conexiune HDMI. eARC oferă transmisii audio HD și 3D, cum ar fi Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio și Dolby Atmos, în timp ce ARC este limitat la formatele audio convenționale 5.1 sau PCM.

      8K / HDCP 2.3

      Bucurați-vă de o calitate impecabilă a imaginii 8K pe televizorul sau proiectorul dvs. 8K. Suportă atât rezoluția 8K, cât și redimensionarea conținutului 4K la 8K. Suportă HDCP 2.3, cel mai recent standard de protecție împotriva copierii, pentru a fi liniștit atunci când redați conținut protejat împotriva copierii.

      Culori perfecte cu HDR 10+

      Suport pentru HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), precum și Dynamic HDR și HDR10+ pass-through. HLG oferă tehnologia HDR în conținutul difuzat. Atât Dynamic HDR, cât și HDR10+ utilizează metadate dinamice pentru a optimiza umbrele și luminile pe măsură ce ecranul se schimbă.

      Dolby Vision

      Compatibilitatea Dolby Vision vă permite să vă bucurați de conținut Dolby Vision de la un dispozitiv sursă și un televizor compatibile. Dolby Vision este o tehnologie de imagistică HDR uimitoare care oferă culori, contrast și luminozitate extraordinare pe ecran.

      Jocurile de generație următoare

      Suportul pentru rata de reîmprospătare variabilă (VRR), transportul rapid al cadrelor (QFT) și modul de latență redusă automată (ALLM) asigură un joc fluid și fără întârzieri atunci când este conectat la consolele de jocuri compatibile.

      Tehnologia HEOS Built-in

      Cu tehnologia HEOS® Built-in, amplificatorul AV poate transmite wireless muzică către componentele HEOS compatibile de la diverse servicii de streaming muzical. De asemenea, consumatorii se pot bucura fără fir de muzica lor preferată în orice încăpere a casei. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau alegeți o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată prin intermediul unor surse de streaming diferite. Adăugați difuzoare Denon Home în mai multe încăperi și controlați-le cu aplicația HEOS.

      Sunet de înaltă rezoluție prin intrare USB

      Descoperiți fidelitatea incredibilă a pieselor audio de înaltă rezoluție și bucurați-vă de muzică așa cum a vrut artistul. Portul USB frontal acceptă redarea audio până la 24bit/192kHz de pe un suport USB. Formatele audio acceptate includ MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC și ALAC.

      Transmițător audio Bluetooth

      Cuplați-vă căștile Bluetooth preferate cu receptorul AV pentru a asculta noaptea muzica, filmele sau emisiunile TV preferate. De asemenea, puteți reda audio simultan de la difuzoare și de la căștile Bluetooth. Vă recomandăm această configurație dacă aveți un membru al familiei sau un prieten cu probleme de auz. Puteți conecta o pereche de căști.

      Multi-source, multi-room

      Acest receptor AV acceptă sunet de la două surse în două zone. Prin conectarea unei perechi de difuzoare dintr-o a doua cameră la receptorul AV, vă puteți bucura de un sunet surround pe 5.1 canale în camera principală și de o sursă separată sau de muzică în streaming într-o a doua cameră, cum ar fi o cameră sau o terasă. De asemenea, puteți reda același sunet în ambele camere, astfel încât toată lumea din casă să poată încuraja echipa favorită duminică seara sau să asculte același cântec în ambele camere. Receptorul AV acceptă redarea audio de la două surse; în două zone.

      Asistentul de configurare Denon

      Asistentul premiat Denon Setup Assistant oferă instrucțiuni simple și clare despre cum să începeți. Pur și simplu conectați receptorul AV la televizor și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a conecta difuzoarele, a efectua calibrări acustice și a conecta dispozitivele sursă. Pentru mai multă comoditate, receptorul AV redenumește automat intrările HDMI atunci când conectați dispozitivele sursă - sau puteți schimba numele manual.

      Pachete Audyssey cu tehnologie de corecție a acusticii camerei

      Receptoarele AV de la Denon utilizează pachetul software Audyssey EQ pentru o configurare și calibrare simplă și precisă. Cu ajutorul microfonului de măsurare inclus, Audyssey măsoară ieșirea tuturor difuzoarelor din home theater și reglează receptorul AV pentru a oferi cea mai bună și optimă experiență de ascultare în camera dvs. Acest receptor AV dispune de tehnologia de corecție a camerei Audyssey MultEQ XT. Funcțiile Dyanmic EQ și Dynamic Volume sunt, de asemenea, acceptate.

      Aplicația Audyssey MultEQ Editor

      Folosiți aplicația Audyssey MultEQ Editor pentru a revizui și ajusta setările pentru o reglare detaliată - permițându-vă să adaptați mai precis sunetul la problemele specifice din camera dvs. și să personalizați sunetul în funcție de nevoile și preferințele dvs. Cu această aplicație cuprinzătoare, puteți exploata puterea Audyssey MultEQ pentru a prelua controlul total asupra sunetului home cinema. Aplicația poate fi achiziționată din magazinele iOS și Google Play.

      Aplicație Denon AVR Remote

      Această aplicație de control pentru iOS sau Android vă permite să porniți și să opriți receptorul, să selectați sursa de intrare, să reglați volumul și să răsfoiți muzică de pe telefon sau de pe unitatea USB.

      Compatibilitate cu Google Assistant

      Porniți muzica în aplicația HEOS, apoi cereți asistentului Google să controleze volumul, redarea, pauza, trecerea peste piese, mute și multe altele.

      DENON
      AVRX2800HDABBKE2

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Amplificator AV 7.2 8K AVR-X2800H DAB

      4.199,00 lei
      4.999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 800,00 lei