Amplificator integrat PMA-900HNE
   Amplificator integrat PMA-900HNE
   Amplificator integrat PMA-900HNE
   Amplificator integrat PMA-900HNE
   Amplificator integrat PMA-900HNE
   Amplificator integrat PMA-900HNE
   Amplificator integrat PMA-900HNE

   Amplificator integrat PMA-900HNE

   4.249,00 lei
   cu TVA
   Culoare :
   Cantitate

   Disponibil

   • Amplificatorul de rețea integrat Denon PMA-900HNE oferă o experiență de ascultare stereo premium din surse analogice și digitale. Designul avansat al amplificatorului de curenți înalți și o sursă de alimentare puternică asigură că difuzoarele dvs. oferă imagini detaliate, precise și sunet de impact. Conexiunile includ o intrare Phono MM și MC, terminale pentru difuzoare A/B, ieșire pentru subwoofer, intrări digitale optice și coaxiale pentru integrarea sunetului TV și a playerului media, plus streaming audio pentru întreaga casă prin HEOS® Built-in. Îmbunătățiți-vă experiența de ascultare din orice sursă cu PMA900HN.

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
   • Amplificator de putere cu un singur circuit Push-Pull Advanced High Current (AHC): lățimea de bandă largă captează totul, de la bas profund la înalte detaliate. Designul AHC asigură manevrabilitatea unei game largi de tipuri de difuzoare și impedanțe.
   • Design rezistent la vibrații cu construcție mecanică directă a terenului: Ascultați muzică cu detalii impecabile și calitate neafectată de mediu.
   • Inginerii Denon au construit cu atenție circuitul amplificatorului pentru a asigura un răspuns în frecvență de până la 100 kHz. Circuitul de volum suprimă zgomotul din amplificator, obținând o rezoluție sonoră ridicată. Amplificatorul gestionează o gamă largă, dinamică de surse audio de înaltă rezoluție, cu control al tonului și putere pe tot parcursul.
   • Denon este bine cunoscut pentru redarea de vinil de înaltă calitate. Egalizatorul phono încorporat permite conectarea directă la o placă turnantă și acceptă intrarea de la cartușe MM. Unele modele acceptă și intrare de la cartușe MC.
   • Amplificatorul dispune de intrări digitale optice și coaxiale care acceptă semnale PCM de până la 192 kHz/24 biți. Aceste intrări digitale ajută la îmbunătățirea calității sunetului audio TV, Blu-Ray, playere media, computer și multe altele.
   • Bucurați-vă de muzica preferată în orice cameră a casei dvs. fără fir cu tehnologia HEOS® Built-in. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau selectați o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea vă aparține. Funcționează, de asemenea, cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru a oferi control vocal de ultimă oră și sunet incredibil pentru toate divertismentul dvs. acasă. Conectați-vă difuzoarele Denon Home pentru o experiență audio completă. HEOS® acceptă Spotify gratuit și premium, Pandora, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, SiriusXM, TIDAL și multe altele. În plus, bucurați-vă de muzică în flux prin AirPlay 2 și Bluetooth. (Nu toate serviciile muzicale sunt disponibile în toate regiunile.)
   • Redați muzica în flux direct din contul Spotify pentru muzică de înaltă calitate în camera dvs
   • Denon vă permite să transmiteți în flux melodiile audio preferate fără fir prin Wi-Fi și Bluetooth, cu fiabilitate ridicată. Sistemul de antenă cu dublă diversitate asigură streaming stabil chiar și în mediile urbane aglomerate.
   • Folosiți AirPlay 2 pentru a reda în flux muzica Apple fără fir către Denon sau grupați-vă cu alte difuzoare compatibile AirPlay pentru a vă umple casa cu muzică. Utilizați AirPlay 2 în aplicație sau controlați cu vocea prin Siri
   • Folosiți-vă vocea pentru a transmite serviciile muzicale preferate prin Alexa către produsul dvs. Denon cu HEOS® Built-in. Cereți-i lui Alexa să redea muzică de pe Spotify, Amazon Music HD, TIDAL și multe altele. Măriți sau micșorați volumul, întrerupeți, dezactivați sunetul și redați următoarea melodie - totul cu vocea dvs. Pentru a începe transmiterea cu comenzi vocale Alexa, deschideți aplicația Alexa și selectați „Abilități”. Adăugați HEOS Home Entertainment pentru a activa. Apoi, accesați Smart Home din meniul aplicației Alexa și alegeți Dispozitive și Descoperiți sau spuneți „Alexa, descoperiți-mi dispozitivele.
   • Toate produsele Denon cu HEOS Built-in și AirPlay 2 sunt testate Roon. Profitați mai mult de biblioteca dvs. digitală de muzică cu informații care pot fi căutate și pe care le puteți naviga despre artiștii și melodiile dvs. preferate. Găsiți versuri, date concertelor, fotografii, biografii, recenzii și multe altele. Este necesar un abonament.
   • Capacitatea de a decoda fișiere audio de înaltă rezoluție ALAC, FLAC și WAV fără pierderi de până la 24 de biți/192 kHz, precum și piese DSD de 2,8 MHz și 5,6 MHz (formatul audiofil al SACD) vă permite să vă bucurați de fiecare notă exact ca artistul destinat.
   • Fondată în 1910, Denon are o moștenire profundă de „primii” în tehnologia audio – de la primul producător de electronice audio din Japonia până la producerea primelor CD-uri comerciale din lume. Această investiție concentrată în cercetare și dezvoltare audio vă asigură că obțineți cea mai recentă tehnologie și cea mai înaltă calitate cu fiecare experiență de ascultare.
   • Amplificator de rețea hi-fi cu curent ridicat avansat cu 85 W pe canal pentru a vă bucura de sunetul hi-fi Denon integrat perfect cu cea mai recentă tehnologie de streaming
   • Inginerie de sunet expertă, cu piese hi-fi atent selectate și circuite dedicate, cu căi scurte și drepte între sursă de alimentare, semnal și amplificare pentru a oferi o experiență audio premium
   • Amplificatorul hi-fi Denon Advanced High Current include amplificare discretă de 85 W cu capacitate Advanced High Current pentru control deplin asupra difuzoarelor conectate.
   • Intrare fono integrată și egalizator MM/MC, astfel încât să vă puteți conecta direct placa turnantă și să vă bucurați de lumea vinilului de pe orice cartuș (MM sau MC)
   • Tehnologia de streaming de muzică fără fir în mai multe încăperi HEOS® încorporată vă permite să ascultați o mare varietate de servicii muzicale de pe internet
   • Acceptă Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer și multe altele pentru a transmite în flux wireless și a vă bucura de cele mai populare servicii muzicale
   • Radio prin internet digital TuneIn pentru a vă bucura de lățimea de bandă completă a posturilor de radio din întreaga lume
   • Certificat audio de înaltă rezoluție, rețea și USB permit redarea fără întreruperi a sunetului de înaltă rezoluție, inclusiv FLAC de 192 kHz/24 biți, WAV, ALAC și DSD 2,8/5,6 MHz
   • Controlul vocal Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri vă permit să vă folosiți vocea pentru a controla PMA-900HNE și serviciile de muzică pe internet fără mâini
   • DAC premium, astfel încât să auzi detaliile fine ale muzicii tale și să nu ratezi nicio ritm
   DENON
   PMA900HNEBKE2
   69 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   ean13
   0747192136703
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie:

   Amplificator integrat PMA-900HNE

   4.249,00 lei
   cu TVA