Amplificator de putere NAP 500 DR
      Amplificator de putere NAP 500 DR
      Amplificator de putere NAP 500 DR
      Amplificator de putere NAP 500 DR
      Amplificator de putere NAP 500 DR

      Amplificator de putere NAP 500 DR

      124.999,00 lei
      cu TVA


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Amplificatorul de putere NAP 500, produsul de debut al seriei noastre de top 500, este o declarație a capacităților noastre. Designul său a fost perfecționat timp de șase ani cu ajutorul furnizorilor de piese specializate, iar fiecare unitate este asamblată de unii dintre cei mai pricepuți tehnicieni din Salisbury.
          A fost nevoie de 10 ani pentru a crea amplificatorul de top Statement. În timpul fazei de cercetare și dezvoltare a proiectului, am aplicat toate cunoștințele și experiența noastră profesională, ceea ce a dus la mai multe progrese tehnologice. Am transferat recent două dintre aceste noi tehnologii dezvoltate în cadrul proiectului Statement în familia noastră de amplificatoare de putere entry-level.
          Amplificatorul NAP 500 dispune acum de noii tranzistori NA009 pe care i-am folosit pentru prima dată în modelul Statement. Crearea acestei componente cheie a durat mai mult de un an și a implicat colaborarea cu un producător specializat de semiconductori pentru a obține cea mai bună calitate a sunetului. Modelul 500 încorporează tehnologia de alimentare DR (Discrete Regulator) de la Statement pentru a oferi o livrare de energie stabilă și uniformă, care este atât de importantă pentru electronica audio încât muzica ta prinde viață.
          Aceste două noi tehnologii, plus o serie de îmbunătățiri minore ale circuitelor și componentelor, permit amplificatorului NAP 500 DR să genereze și mai multă ritmicitate și consistență, ceea ce îi face pe iubitorii de muzică să-și iubească atât de mult discurile.
          Amplificatorul NAP 500 produce 140 de wați pe canal la 8 ohmi și oferă putere chiar și la 2 ohmi, fără a afecta în mod vizibil calitatea sunetului. Designul său cu două module este o configurație clasică Naim, cu modulul de putere într-un 500 PS separat - transformatorul și secțiunile de putere inițială sunt adăpostite într-un șasiu separat.

          Stadiul de ieșire în punte permite un circuit de protecție neinvaziv. Aceasta înseamnă, de asemenea, mai puțină interacțiune între circuitele de intrare și ieșire, deoarece curenții foarte mari necesari pentru alimentarea difuzorului nu trec prin masa circuitului. NAP 500 dispune, de asemenea, de tranzistori de putere NA009 de înaltă performanță, special concepuți în acest scop pe parcursul mai multor luni de colaborare cu producători specializați. Noua topologie a fost dezvoltată pentru a extinde răspunsul în frecvență și a reduce distorsiunea și dependența de putere. O atenție deosebită a fost acordată, de asemenea, reducerii zgomotului termoinductiv, o problemă de o importanță deosebită în amplificatorul de putere.

          140 W pe canal la 8 ohmi; poate conduce boxe de 2 ohmi pentru perioade lungi  fără a avea un efect vizibil asupra sunetului
          circuit amplificator de putere în punte, care permite curenți mari, cu zece secțiuni de alimentare reglementată.
          Configurație cu două module (include un modul de alimentare de 500 PS) pentru a optimiza suprimarea EMI
          Transformator toroidal de 1100 W pentru o livrare optimă a puterii

          

      •     intrări analogice: 2x XLR
      •     impedanța de intrare: 18 kOhm
      •     ieșiri difuzor: dreapta și stânga 4mm banana
      •     putere: 140 W/canal 8 Ohmi
      •     opțiune de alimentare cu energie electrică: 500 PS
      •     finisare: față negru anodizat negru periat
      •     dulap: lac de pulbere negru
      •     Sursă de alimentare 555PS DR inclusă
      NAIM
      NAP500DR

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Amplificator de putere NAP 500 DR

      124.999,00 lei
      cu TVA