Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat
      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat

      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat

      19.999,00 lei
      cu TVA
      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      24.05.2024

      Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      În spiritul inovației

      Noi atingem inimile oamenilor prin muzică și imagine. Transmitem pasiunea muzicienilor și a creatorilor. Facem acest lucru încă de la înființarea noastră, acum 110 ani. Prețuim tradiția și ne străduim pentru inovații care fac diferența. Suntem pregătiți pentru noi emoții și provocări. Mergem în viitor cu spiritul de inovare.

      Pentru a sărbători cea de-a 110-a aniversare, vă prezentăm patru modele aniversare în ediție limitată, care reprezintă tot ce este mai bun în Denon în prezent. Suntem mândri să vă prezentăm amplificatorul AV, amplificatorul integrat, playerul SACD și cartușul de gramofon MC. Toate componentele sunt fabricate la Denon's Shirakawa Audio Works din Shirakawa, Japonia. Vă mulțumim pentru pasiunea dumneavoastră, care continuă să ne motiveze să ne îmbunătățim în continuare sunetul.

      "Denon PMA-A110" este cea mai bună alegere pentru ascultătorii care doresc să creeze sistemul Hi-Fi cu 2 canale al viselor lor. Amplificatorul integrat PMA-A110 este alimentat de secțiunea de amplificare Advanced Ultra High Current (UHC) patentată de Denon, care furnizează 160 W pe fiecare canal.

      Conectați cu ușurință surse analogice și digitale sau conectați placa turnantă la amplificatorul phono încorporat. Ascultați conținutul audio Hi-Res preferat datorită secțiunii Quad DAC de 384 kHz/32 biți cu cea mai înaltă rezoluție audio. Perfect asortat cu DCD-A110, amplificatorul integrat PMA-A110 este conceput pentru a face ca muzica să sune perfect.

      Amplificator integrat de 160 W

      Oferiți boxelor dvs. puterea pe care o merită cu amplificatorul integrat Denon PMA-A110. PMA-A110 este conceput pentru a vă depăși așteptările, cu 160 de wați pe canal pentru un sunet precis și puternic de fiecare dată. Acest amplificator integrat este compatibil cu o gamă largă de tipuri de difuzoare și impedanțe, oferind o stabilitate excepțională a performanței.

      Certificat de autenticitate și garanție de 5 ani

      Când achiziționați o ediție limitată PMA-A110, veți primi un certificat de autenticitate semnat de inginerul șef Denon. De asemenea, veți primi o garanție specială de 5 ani.

      Secțiunea de amplificator a 7-a generație de sistem avansat de ejecție unică MOS cu curent ultra-înalt

      Amplificatorul PMA-A110 utilizează o nouă generație de secțiuni avansate de amplificatoare UHC (Ultra High Current)-MOS single-ended Push-Pull, care, împreună cu un circuit de amplificare în două etape, permite amplificatorului să acționeze difuzoare de aproape orice configurație pentru o calitate mai bună a sunetului. Pentru a obține echilibrul perfect între detaliile subtile ale muzicii redate și puterea sunetului de joasă frecvență, PMA-A110 poate oferi o ieșire puternică într-o singură configurație push-pull pentru a conduce chiar și cele mai pretențioase difuzoare și pentru a oferi o liniaritate de ieșire excelentă.

      Control electric precis

      Amplificatorul PMA-A110 încorporează comenzi electrice pentru volum, balans și ton, păstrând în același timp senzația analogică a comenzilor. Ingineria avansată oferă senzația unui buton de volum analogic, în timp ce MCU măsoară poziția butonului și o convertește într-un control digital al volumului principal. Acest mecanism unic oferă un control mai lin și mai liniar al volumului principal, deoarece curba analogică de control al volumului este ajustată în lumea digitală. Aceeași tehnologie este utilizată pentru a regla echilibrul și tonul.

      Componente AUDIO de înaltă calitate

      "Inginerii Denon au proiectat cu atenție circuitele amplificatorului PMA-A110 pentru a oferi un răspuns în frecvență de până la 100 kHz. Circuitul de control al volumului suprimă zgomotul amplificatorului și asigură o rezoluție audio ridicată. PMA-A110 suportă o gamă largă și dinamică de surse audio Hi-Res cu control tonal și putere mare. În plus, DAC-ul cvadruplu bazat pe cipul Burr Brown PCM1795 funcționează în modul de configurare cvadruplu pentru un sunet dinamic și de înaltă calitate. Fiecare canal dispune de două cipuri PCM1795 care funcționează într-un mod diferit pentru o precizie maximă și cel mai bun raport semnal-zgomot.

      USB-DAC cu suport DSD de 11,2 MHZ și PCM de 384 KHZ/32 BIT

      Pentru sincronizarea precisă a circuitelor digitale, PMA-A110 utilizează o intrare USB-DAC pentru audio de înaltă rezoluție, care acceptă semnale de intrare Hi-Res de până la 11,2 MHz DSD și 384 kHz/32 biți PCM. Designul meticulos al DAC-ului suprimă jitterul și asigură o precizie optimă în conversia digital-analogic. În plus, metodele de transmisie DSD acceptă Wasapi, redarea ASIO și DSD audio peste cadre PCM (DoP). PMA-A110 utilizează același DAC premium de 384 kHz/32 biți cu suport pentru formatul DSD, utilizat la DCD-A110, pentru a oferi un sunet consistent, clar și de înaltă calitate.

      Ceas principal DAC

      Pentru a sincroniza cu acuratețe circuitele digitale și cele patru DAC-uri, designul ceasului principal al PMA-A110 utilizează un oscilator dublu cu zgomot redus, plasând ceasul principal lângă DAC-uri, suprimând jitterul și asigurând o precizie optimă a conversiei. În plus, calitatea ceasului, care devine punctul de referință pentru funcționarea semiconductorului, este esențială pentru a asigura potențialul maxim al lanțului audio digital. PMA-A110 utilizează un oscilator de ceas care reduce semnificativ zgomotul de fază care poate cauza deriva de frecvență. PMA-A110 are, de asemenea, două oscilatoare de ceas, unul pentru fiecare frecvență de eșantionare (44,1 kHz și 48 kHz), care pot comuta între frecvențe pentru a elimina complet jitterul.

      Izolator digital și modul PURE ANALOG

      Combinând ce este mai bun din lumea analogică și cea digitală, PMA-A110 dispune de un circuit de izolare digitală rapidă între cele două secțiuni pentru a evita orice interferență din lumea digitală în domeniul analogic. PMA-A110 are, de asemenea, trei surse de alimentare independente pentru a asigura izolarea completă a fiecărei secțiuni și a evita orice interferență. Atunci când PMA-A110 este setat în modul analogic pur, toate circuitele digitale sunt dezactivate pentru a asigura o reproducere complet pură a semnalului analogic de intrare. "Modul analogic pur" dezactivează, de asemenea, afișajul fluorescent, permițând PMA-A110 să funcționeze ca un amplificator analogic pur (intrările digitale USB-B, coaxiale și optice sunt dezactivate în modul analogic pur) și eliminând orice interferență electrică care ar putea afecta negativ experiența de ascultare.

      Alimentare fiabilă

      PMA-A110 are două transformatoare montate în direcții opuse folosind un sistem de montare cu anulare a scurgerilor (LC) pentru a elimina influența reciprocă a fluxului magnetic, care este sursa zgomotului și care emană de la transformatoare. Redresorul folosește condensatori electrolitici noi, special concepuți și puternici, de înaltă capacitate, marca Denon, iar circuitul redresorului folosește diode Schottk's Barrier cu pierderi reduse, cu zgomot redus și rapide. Acest lucru asigură o alimentare cu curent suficient de curată. Pentru o configurație simplă și fiabilă a circuitului, joncțiunea dintre blocul de diode și condensatorul de bloc a fost eliminată, astfel încât traseul de curent de la sursa de alimentare la amplificatorul de putere este semnificativ scurtat. În linia de alimentare a fost utilizat un material de cablare OFC foarte gros pentru a reduce impedanța.

      Amplificatorul PMA-A110 dispune de cea mai recentă tehnologie de procesare analogică Ultra AL32 de la Denon. "Procesarea Ultra AL32 utilizează algoritmi de interpolare a datelor și suportă semnale de intrare PCM de înaltă rezoluție de 192 kHz/24 biți. Acești algoritmi reproduc punctele care ar trebui să preceadă și să urmeze punctele din cantități mari de date pentru a produce o formă de undă netedă, apropiată de semnalul original. Acești algoritmi măresc lățimea de bandă a conținutului original, netezesc forma de undă și îmbunătățesc reproducerea audio. "Ultra AL32 processing" dublează lățimea de bandă de procesare față de generația anterioară, care a crescut la 384 kHz/32 biți, până la 1512 MHz. Prin restabilirea precisă a datelor pierdute în timpul înregistrării digitale, sunetul reconstruit este mai detaliat, fără distorsiuni, localizat cu precizie, expresiv în gama joasă și se potrivește perfect cu sunetul original.

      Caracteristici principale:

      • sunet excelent din 1910 "Denon este mândru să prezinte amplificatorul integrat emblematic Denon Anniversary Series PMA-A110 în ediție limitată de grafit argintiu.
      • Toate amplificatoarele Denon au un caracter sonic unic, iar acest model a fost reglat special de către artizanii audio Denon pentru a sărbători aniversarea noastră de etapă.
      • 160 de wați pe canal: putere maximă pentru a conduce difuzoarele dvs. preferate.
      • Încredere și reputație: un certificat de autenticitate semnat de inginerul șef Denon și o garanție de calitate premium de 5 ani.
      • Secțiune de amplificare avansată de generația a 7-a cu curent ultra-înalt (UHC)-MOS single-ended cu diode de barieră Schottky: bucurați-vă de o gamă largă de frecvențe - de la joase profunde la înalte detaliate - și auziți fiecare detaliu al melodiilor dvs. preferate.
      • Intrare USB-B în spate pentru mai multe formate audio: "Hi-Res audio playback până la 384 kHz/32 biți și 11,2 MHz DSD.

      • Configurație cu patru DAC pentru mai multă putere: Bucurați-vă de un raport semnal-zgomot mai bun și de o putere audibilă mai mare, datorită curentului de ieșire a patru DAC-uri într-o configurație paralelă, care este de patru ori mai mare decât curentul de ieșire al fiecărui canal. Experimentați un sunet Hi-Res excelent și bucurați-vă de piesele dvs. preferate la cea mai înaltă calitate audio.
      • Procesare Ultra AL32 pentru un sunet și mai fin: Procesarea Ultra AL32 este o caracteristică unică cu un algoritm de recuperare a datelor pentru o rată de biți și o rată de eșantionare ridicată. Aceasta acceptă frecvențe de până la 1536 MHz.
      • Redare audio analogică pură: puneți PMA-A110 în modul analogic și bucurați-vă de muzică fără interferențe digitale.
      • Amplificator Phono MM și MC puternic: conectați placa dvs. turnantă și bucurați-vă de discurile de vinil.
      • Design cu împământare mecanică directă, rezistent la vibrații: ascultați muzică cu detalii și calitate impecabilă, neafectată de mediul de ascultare.
      • Design sofisticat al amplificatorului cu trasee scurte de semnal: Ascultați un sunet clar și strălucitor cu funcția Source Direct, care oferă cea mai scurtă cale de semnal.
      • Transformator dublu cu bobine separate pentru circuitele audio și de control: Elimină interferențele și optimizează calitatea sunetului la niveluri de putere mai mari.
      • Conectați pur și simplu televizorul la PMA-A110 prin intermediul intrării coaxiale sau optice și setați TV-Auto-Play pentru a trece automat de la muzică la filme.

      Produse recomandate:

      DENON
      PMAA110GSE2
      2024-05-24

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Denon PMA-A110 Amplificator de putere integrat

      19.999,00 lei
      cu TVA