Convertor semnal DAC BOX S USB
      Convertor semnal DAC BOX S USB
      Convertor semnal DAC BOX S USB

      Convertor semnal DAC BOX S USB

      749,00 lei
      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      Un DAC este o unitate autonomă capabilă să convertească un semnal digital într-un semnal analogic, care este apoi trimis la un amplificator. Prin urmare, are un set de intrări digitale, de exemplu coaxiale, optice și ieșiri analogice, de exemplu: 2xRCA, 2xXLR etc


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      O intrare USB pentru PC-Audio devine, de asemenea, un standard, ceea ce permite utilizarea unui computer/laptop/tabletă ca sursă externă - atunci DAC-ul este instalat ca o placă de sunet externă și, de obicei, nu necesită drivere dedicate.

      Rolul principal al unui DAC independent este de a îmbunătăți performanța sonoră față de sursa originală, de exemplu, CD/DVD/Bluray/rețea/player de rețea/streaming. Sursa rămâne un așa-numit transport, care își asumă rolul de a decoda semnalul digital, care este apoi trimis la DAC - care, la rândul său, îl convertește într-un semnal analogic și îl trimite la amplificator.

      Achiziționarea unui DAC este recomandată tuturor celor care intenționează să înlocuiască CD player-ul cu unul nou sau să cumpere un CD player dedicat în locul unei surse de sunet multifuncționale, cum ar fi un player Blu-ray sau un player de rețea.

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      DACBOX S USB SILVER

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      ean13
      9120035828767
      Citiți mai mult

      Convertor semnal DAC BOX S USB

      749,00 lei
      cu TVA